Kayak Pistlerine Haraket Özgürlüğü

Kayak Pistlerine Haraket Özgürlüğü

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kayak Pistlerine Haraket Özgürlüğü

Tarihler: 20 Şubat 2018 Salı ~ 20 Nisan 2018 Cuma

Firma: The North Face

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2018 ~ Nis 20, 2018

The North Face, kapılarını açan bembeyaz pistlerdeki kayak tutkunlarını hem fonksiyonel hem de modern tasarımlarla etkisi altına alıyor. Zirveye renk getiren modeller üstün koruma özelliği ve esnekliği sayesinde zorlu hava koşullarında maksimum performans sağlamak için üretildi. Yüksek teknoloji teknikleri kullanılarak tasarlanan montlar, kayak pantolonları, termal içlikler, polar ve kar botları, dağ havasında konfor ve güvenin mükemmel kombinasyonunu sunuyor.

Hafifliğinden dolayı maksimum hareket etme kabiliyeti sunan modeller, orijinal tonlarıyla da kar tatillerine renk katıyor. Zorlu hava koşulları için ideal olan tasarımlar, performans sonuna kadar vücudu kuru ve sıcak tutuyor. Performansı maksimum seviyeye çeken The North Face kayak pantolonları ise canlı renkleri sayesinde doğadaki görünürlüğü ikiye katlıyor. Gerek snowboard gerekse kayak severlerin vazgeçilmez parçası kayak pantolonları izolasyon özelliğiyle beraber kusursuz bir deneyim yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT