Kiğılı ile Dört Mevsim Şık ve Rahat

Kiğılı ile Dört Mevsim Şık ve Rahat

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kiğılı ile Dört Mevsim Şık ve Rahat

Tarihler: 19 Şubat 2018 Pazartesi ~ 19 Nisan 2018 Perşembe

Firma: Kiğılı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2018 ~ Nis 19, 2018

Kiğılı, birbirinden şık parçalarıyla erkeklerin hayatlarının her anında iyi görünmesini ve konforlu hissetmesini sağlıyor. Yüzde 100 pamuktan üretilen, ince ve nefes alan vual kumaştan gömlekler ipek benzeri görünümleriyle çok şık ve dört mevsim kullanıma uygun. Eskitilmiş görüntülü slim fit pantolonlar vintage bir görünümü garantilerken, pamuklu spor pantolonlar ise rahat kesimi ve terletmeyen yapısıyla konfordan yana olanların tercihi oluyor.

Kiğılı, her ana uygun yüzlerce parçadan oluşan koleksiyonlarıyla erkeklerin hayatına rahatlık ve şıklık katmayı sürdürüyor. Erkek gardıroplarının vazgeçilmezi haline gelen parçalarla dört mevsim tarz sahibi bir görünümü garantiliyor.

İpek görünümlü vual kumaştan gömlekler

Kiğılı koleksiyonunun en dikkat çekici parçalarından biri vual kumaştan üretilen gömlekler. Yüzde 100 pamuklu, hafif, ferah, ince ve nefes alan bu gömlekler, parlak ve kaygan görünüme sahip olmaları nedeniyle ipek kumaş görünümüne sahip. Her mevsim tercih edilebilen bu gömlekler spor kombinlerle kullanılabiliyor; arzu edilirse ceket içine giyilebiliyor. Farklı baskı ve desenleriyle pek çok farklı tarza uyum sağlıyor.

Vintage ve spor tarzın temeli pantolonlar

Kiğılı pantolonlarda pek çok farklı tarz sunuyor. Eskitilmiş görünümüyle slim fit pantolonlar, vintage tarzın temel parçalarını oluşturuyor. Tişört, gömlek, triko veya ceketlerle rahatlıkla kombinlenebiliyor. Pamuklu kumaşla hazırlanan spor pantolonlar ise, rahat ve terletmeyen yapısıyla, hayatının her alanında konfor arayan erkeklerin tercihi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT