Kış Kombinleriniz İçin Renkli Trikolar

Kış Kombinleriniz İçin Renkli Trikolar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kış Kombinleriniz İçin Renkli Trikolar

Tarihler: 03 Şubat 2020 Pazartesi ~ 03 Nisan 2020 Cuma

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2020 ~ Nis 3, 2020

2020 Kış sezonunda  tabiatın dingin ruhunu şehir hayatının dinamikleriyle buluşturan BEYMEN Club, her sezon büyük beğeni toplayan triko alternatifleriyle kış kombinlerinizi tamamlıyor.

Kar ışıklarını anımsatan ışıltı detaylar, kar kristalleriyle zenginleşen kış kazakları, etnik desenler, siyah –beyaz kazayağı deseni, taş işlemeler, çizgiler ve colorblock dokuların öne çıktığı BEYMEN Club triko kazaklar, hafta içi ve haftasonları için vazgeçilmeziniz olmaya aday. Doğadan esinlenen sevimli köpekler, atlar ve BEYMEN Club’ın ikonik kaz logosunun yer aldığı trikolar özgür ve dinamik seçenekler sunuyor.

Kapüşonlu, v yaka, balıkçı ve farklı yaka alternatifli modellerdeki trikolarda zamansız siyah, beyaz, ekru ve gri tonlarının yanı sıra kırmızı ve sarının canlandıran dokunuşları, iddialı yeşil tonları da öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT