Kış Mevsimine Sıcaklık ve Dinamizm Katacak Mont Alternatifleri Kinetix’ten!

Kış Mevsimine Sıcaklık ve Dinamizm Katacak Mont Alternatifleri Kinetix’ten!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kış Mevsimine Sıcaklık ve Dinamizm Katacak Mont Alternatifleri Kinetix’ten!

Tarihler: 15 Ocak 2024 Pazartesi ~ 15 Nisan 2024 Pazartesi

Firma: Kinetix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2024 ~ Nis 15, 2024

Her güne ve her stile uyum sağlayacak Kinetix Mont Koleksiyonu, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak. Tarzından ödün vermek istemeyenlere maksimum rahatlık sunan modeller kombinlerin en dikkat çekici parçası olacak!

Hareketli yaşama tarzını benimseyen kadınlara ve erkeklere birbirinden tarz modeller sunan Kinetix, kışın mevsiminin vazgeçilmezi Mont Koleksiyonu’yla kadınların ve erkeklerin radarına takılıyor.

Soğuk kış günlerinde kalın yapısıyla sıcacık tutan mont modelleri; bej, siyah, beyaz, hâkî, taba ve mavi renkleriyle öne çıkıyor. Kapüşonlu, kısa ve uzun alternatifleriyle dikkat çeken montları, renk desen ve şapka detayları süslüyor. Kalın yapılarıyla soğuk havalara meydan okuyan modeller hayatın her alanına konfor katıyor. Hem casual hem de sportif kombinlerin en tarz eşlikçisi olacak modeller Kinetix’te sizleri bekliyor!

Kinetix Mont Koleksiyonu’nu tüm IN STREET ve FLO mağazalarında görebilir, aynı zamanda www.flo.com.tr ve www.instreet.com.tr ‘de bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT