Köprüsüz Güneş Gözlüğü Modası Köprüler Yer Değiştirdi!

Köprüsüz Güneş Gözlüğü Modası Köprüler Yer Değiştirdi!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Köprüsüz Güneş Gözlüğü Modası Köprüler Yer Değiştirdi!

Tarihler: 06 Ağustos 2018 Pazartesi ~ 06 Ekim 2018 Cumartesi

Firma: Atasun Optik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2018 ~ Eki 6, 2018

Atasun Optik bu sezon, burun köprüsü yerine kaş hizasından geçen uzun köprülü modellerini, alışılmış tasarımların ötesinde güneş gözlüğü arayanların beğenisine sunuyor.

Bu sezon güneş gözlüklerinde köprünün hem kaş hizasında hem burun üstünde olanı makbul olsa da fark yaratmak isteyenler kaş hizasından geçen tek köprülü güneş gözlüklerini tercih ediyor. Bu yazın çok tarz güneş gözlüklerini bulabileceğiniz Atasun Optik, tek köprülü güneş gözlüğü modelleriyle fark yaratıyor.

Atasun Optik’in tek köprülü tasarımları; uzun köprü, kaş hizasında standart, düz, yukarı veya aşağı doğru bükülmüş birçok farklı seçeneğe sahip. İki renk veya tek renk camlar çerçeveli veya çerçevesiz birçok modeli bir arada barındıran uzun köprülü güneş gözlükleri hem klasik hem sıra dışı tarza uyum sağlıyor.

Unofficial’ın iki renkli cama sahip, burun üstü köprüsü ve çerçevesi olmayan modeli, sıra dışı ve alışılmış tasarımların ötesinde güneş gözlüğü arayanlar için ideal tercih oluyor.

Yeni tarzlara göz kırpan ama klasikten şaşmayanlar için de Seen Fashion ve Italia Independent markasınun yuvarlak tasarımlı güneş gözlükleri orta uzunluktaki üst köprüsüyle trende uyum sağlıyor.

En yeni tasarım olan tek köprülü modelleri ve farklı alternatiflerini Atasun Optik noktalarında ve www.atasunoptik.com.tr’de bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT