Lacoste x Peanuts: Tüm Nesilleri Kapsayan İş Birliği

Lacoste x Peanuts: Tüm Nesilleri Kapsayan İş Birliği

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lacoste x Peanuts: Tüm Nesilleri Kapsayan İş Birliği

Tarihler: 02 Kasım 2021 Salı ~ 02 Ocak 2022 Pazar

Firma: Lacoste

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2021 ~ Oca 2, 2022

Lacoste, 50’lerin Çizgi Romanı Peanuts’un Efsanevi Karakterleri Snoopy ve Arkadaşlarıyla Buluşuyor. Koleksiyon Ekim sonu Lacoste Mağazalarına Girmeye Hazırlanıyor.

Lacoste, heyecan verici iş birliklerine Peanuts koleksiyonuyla devam ettiğini duyurdu. Tüm dünyada fenomen haline gelen ve bu sene 71. yaşını kutlayan efsanevi çizgi filmin koleksiyonu 27 Ekim’den itibaren ön gösterimde olacak.

>

Snoopy, Charlie Brown, Lucy ve Linus; dünyanın en popüler çizgi romanı Peanuts’un sevilen karakterleri, yeni bir koleksiyon için ikonik timsahla bir araya geliyor. Tenis denince akıllara ilk gelen Fransız spor markası Lacoste ile 7’den 70’e herkesin çocukluğunda önemli bir rol almış olan Peanuts’u mükemmel bir şekilde temsil eden koleksiyon, görselleriyle pozitif ve canlı bir atmosfer yaratarak her tarza ve nesile uygun olacak şekilde tasarlandı.

>

Lacoste, Peanuts’ın 71. Yıldönümünü Kutluyor!
Ana Kodlar: Sportif, Enerjik ve Neşeli.

Meşhur çizgi romanın 71. Yıldönümünü kutlayan Lacoste, dinamik ve eğlenceli tasarımlar sunuyor. Koleksiyon, ürün çeşitliliği açısından da moda severleri sevindirecek bir kapsam ile yeni bir dünya yaratıyor. Unisex tasarımlar eşliğinde yetişkin kitle için sweatshirt ve tshirtlerin kombinlenebileceği pantolon, şort, etek sunulurken, şapka ve çanta gibi aksesuarlarla da koleksiyonu tamamlayan parçalar yer alıyor.

Renk paletinde canlı renklerin kullanımı dikkat çekiyor. Lacoste yeşili ile sarı renklerinin siyah ile birleşimi ön plana çıksa da, daha yumuşak ve pastel tonları tercih edenler için beyaz, gri ve pembe parçalar Peanuts karakterlerinin tek renk ya da karışık renkli çizimleri ve Lacoste logosuyla destekleniyor. Tasarımda kullanılan düz ve zikzak çizgiler, koleksiyonun video çekiminden ekranlara aktarılan eğlenceli havasını destekleyerek izleyicilerde her ilki markanın da DNA’sını taşıyan Lacoste x Peanuts ailesinin bir üyesi olma isteği uyandırıyor.

Lacoste x Peanuts koleksiyonu ön gösterimi 27 Ekim’den itibaren belirli Lacoste mağazaları ve Lacoste.com.tr’de.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT