Lady Lord ile Küçükler Prens ve Prenseslere Dönüşüyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lady Lord ile Küçükler Prens ve Prenseslere Dönüşüyor!

Tarihler: 06 Eylül 2012 Perşembe ~ 06 Kasım 2012 Salı

Firma: Lady Lord

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2012 ~ Kas 6, 2012

LADY&LORD kız çocuklarının kendilerini masal prensesi gibi hissetmelerini sağlayan, erkek çocuklarını yakışıklı bir prense dönüştüren tasarımları ile göz kamaştırıyor.

İstanbul ve Ankara Harvey Nichols, İstinye Park Beymen ve Ankara Panora AVM Brandroom Kids’te satılan LADY&LORD, şimdi de Suadiye Bağdat Caddesi’nde yeni açılan butik mağazasında şıklığına önem veren küçük asilzadeleri bekliyor.

Kendi alanında ilk ve öncü olan LADY&LORD, organik kumaşlardan oluşan ve özel işçilik ile üretilen şık modelleri çocukların hayal gücüne seslenen tasarımlarla birleştiriyor. Küçük hanımlar için baskın renklerin bir arada kullanıldığı, aksesuar ve fiyonk detaylarının göze çarptığı koleksiyonda, küçük beyefendiler için özel frak ve smokinler ön plana çıkıyor.

Özel gün ve davetlerde anne ve babaları gibi şık olmak ve tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyen minikler, eşsiz güzellikteki ve kalitedeki LADY&LORD koleksiyonu ile anne ve babalarının önüne geçiyor. Tüm aksesuar ve kıyafetleri el yapımı ve markaya ait özel tasarımlardan oluşan LADY&LORD çocuklar için şık giyimin ayrıcalıklı adresi oluyor.

LADY&LORD, minikler için özel tasarlanmış elbise ve smokinleriyle küçük hanımların ve beylerin gardıroplarının vazgeçilmezleri arasındaki yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT