LC Waikiki’den %100 Organik Pamuklu Pijamalar

LC Waikiki’den %100 Organik Pamuklu Pijamalar

Alışveriş Alışveriş Rehberi LC Waikiki’den %100 Organik Pamuklu Pijamalar

Tarihler: 22 Nisan 2019 Pazartesi ~ 22 Haziran 2019 Cumartesi

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2019 ~ Haz 22, 2019

Geniş ürün yelpazesinde yer alan tüm ürünlerinde olduğu gibi çocuk koleksiyonlarında da ürün güvenliğini ve insan sağlığını ön planda tutan LC Waikiki, yüzde yüz organik pamuktan üretilen pijama koleksiyonunu çocuklarla buluşturdu.

LC Waikiki’nin, hem kız hem de erkek çocuklarına özel hazırladığı koleksiyonda somon, ekru, gri gibi naturel renkler öne çıkıyor. Düz renk ve çizgili desenlerin yanı sıra hayvan figürlü tasarımlar da koleksiyona neşe katıyor. Şortlu seçeneklerin bulunduğu koleksiyondaki organik çoraplar da miniklerin ayaklarını sıcak tutuyor. Yüzde yüz organik pamuk kullanılarak hazırlanan koleksiyonda, güvenle kullanabileceğiniz atlet, külot ve boxerları içeren iç giyim seçenekleri de bulunuyor. Rahat bir uykunun tamamlayıcısı organik pijama takımları, 2 -14 yaş aralığındaki çocuklar için özenle hazırlandı.

Uyurken de tarzından ödün vermeyen çocuklar, sağlıkla uyusun diye LC Waikiki’nin organik koleksiyonunu keşfedin. Koleksiyona seçili mağazalardan ve lcwaikiki.com.tr’den ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT