Lenovo Yoga 520 Yaz Aylarının Yıldızı Olacak

Lenovo Yoga 520 Yaz Aylarının Yıldızı Olacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lenovo Yoga 520 Yaz Aylarının Yıldızı Olacak

Tarihler: 04 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 04 Eylül 2018 Salı

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2018 ~ Eyl 4, 2018

İSTANBUL, 29 Haziran 2018 - Dünyanın ve Türkiye’nin lider ve öncü bilgisayar üreticisi Lenovo’nun her ortamda kullanabileceğiz rahatlıkta tasarlanan dizüstü bilgisayarı Yoga 520, aktif kalemi, hafifliği ve 4 farklı kullanım şekli ile yaz boyunca size her ortamda rahatça kullanabileceğiniz bir dizüstü bilgisayar keyfi yaşatacak.

Yaz ayları boyunca hafifliği sayesinde kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz Yoga 520'nin yaklaşık 10 saate kadar çıkan pil ömrüyle sevdiğiniz diziyi plajda, deniz kenarında hiç şarj derdi olmadan keyifle izleyebilirsiniz. Yoga 520’nin 4 farklı kullanım şekli ile diziyi isterseniz çadır modunda, isterseniz tablet modunda kullanarak izleyebilirsiniz. Üstelik Full HD 14-inç IPS ekranı ile Yoga 520 size en ince ayrıntısına kadar en üst düzey görüntü deneyimi yaşatarak keyfinizi artıracak.

Lenovo Yoga 520’nin aktif kalemi sayesinde yaz boyunca dilediğiniz yerde notlar alabilirsiniz. Aktif kalem sayesinde One Note, Paint 3D, Word, Powerpoint ve Web tarayıcıları üzerinden istediğinizi rahatça gerçekleştirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT