Lesaffre'den Yeni Sıvı Ekşi Ürünler

Lesaffre'den Yeni Sıvı Ekşi Ürünler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lesaffre'den Yeni Sıvı Ekşi Ürünler

Tarihler: 19 Şubat 2019 Salı ~ 19 Nisan 2019 Cuma

Firma: Lesaffre

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2019 ~ Nis 19, 2019

Lesaffre Türkiye, Türkiye’de ilk ve tek yerli üretim sıvı ekşi ürünleri ile sektöre yepyeni bir soluk getirdi. Yeni ürünler, fırıncıların ekşi hamur ekmeklerini kolaylıkla üretmelerini sağlayarak ekmek ustalarının hayatını kolaylaştırıyor. Tam Buğday Aktif Sıvı Ekşisi ve Tam Buğday Sıvı Ekşisi, Livendo markası altında satışa sunuluyor.

Ekşi hamur ekmekleri hem sağlığa olumlu katkısı, hem de kendine özgü hoş aroması nedeniyle son zamanlarda yoğun ilgi görüyor. Bu yükselen trendle birlikte ekmek ustaları “ekşi hamur ekmeği var mı?” sorusunu daha sık duymaya başladılar. Müşterilerine lezzetli ekşi hamur ekmekleri sunmak isteyen fırıncılar yeni bir yardımcıya kavuşuyor. Lesaffre Türkiye, ekmek ustalarının pratik bir şekilde ekşi hamur ekmekleri yapabilmeleri için iki yeni ürün geliştirdi: Livendo Tam Buğday Aktif Sıvı Ekşisi ve Livendo Tam Buğday Sıvı Ekşisi. Bu iki ürün, Türkiye’de ilk ve tek yerli üretim sıvı ekşisi olmaları nedeniyle pazara yepyeni bir soluk getiriyor.

Lesaffre’ın “Livendo” markasıyla, 5 kilogramlık bidonlarda satışa sunduğu yeni ürünler “sıvı” yapıda olduklarından, hamura rahatça karışarak ekmek ustaları için son derece kolay bir kullanım sağlıyor. Lesaffre tesislerinin hijyenik koşullarında üretilen sıvı ekşi hamurlar fırıncıların güvenilir bir ürün kullanarak ekşi hamur ekmeklerini üretmelerine fırsat sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT