Levi’s İlkbahar Yaz 2020 Kolseksiyonu

Levi’s İlkbahar Yaz 2020 Kolseksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Levi’s İlkbahar Yaz 2020 Kolseksiyonu

Tarihler: 14 Ocak 2020 Salı ~ 14 Mart 2020 Cumartesi

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2020 ~ Mar 14, 2020

Levi’s® İlkbahar/Yaz 2020 sezonu için gardırobunuzu tamamlayacak pek çok aksesuar sunuyor. Çeşitli renk ve stillerde şapkalar, çantalar ve kemerler her görünümü mükemmel dozda farklılaştırıyor. Bu da en zahmetsiz ve en kullanışlı şekilde sağlanıyor.

Renkler açısından bu sezonun aksesuarlarında pastel ve nötr tonlar öne çıkıyor. Buz mavisi ve krem rengi ile pembeler, pastel ve toprak tonlar kombine edilirken yer yer floral ve kamuflaj desenler aksesuarları süslüyor. Bu renk paleti, Santa Fe, Iced Denim, Future Camo ve Floral & Festival olmak üzere dört yeni koleksiyon genelinde görülüyor. Çantalar yeni trend, kullanışlı file detaylarla güncellenirken kemerlerde sokak stiline uygun kullanışlı naylon ile kaykay, punk ve 90’lardan etkilenen metal detaylı deri gibi malzemeler kullanılıyor. İlkbahar ve yaz aylarında güneşli günlerin olmazsa olmazı şapkalara gelince Levi’s® Instagram’da paylaşmaya layık bol seçenek sunuyor. Bir doz klasik tarz, bir doz sokak stili ve biraz da vintage Levi’s® kombine edilerek tasarlanan aksesuarlar İlkbahar/Yaz 2020 sezonunda bilinen formların yanı sıra yepyeni siluetler içeriyor.

Levi’s Çantalar
Levi’s® çantaları için bu sezon büyük haber file ile ilgili. Levi’s®L-Pack, L-Series Çapraz Çanta, Yatay Çanta ve Banana Sling modelleri genelinde eklendiği görülen file dış cepler stil, görsel doku ve kullanışlılık sunuyor. File cepler telefon, anahtar, gözlük ve el altında olması gereken diğer eşyalara kolay erişim sağlıyor.

Önde iki dış cep ve ayarlanabilir askı ile sunduğumuz yepyeni Büyük Çapraz Denim Çantamızla sırt çantası kullanmaya gerek kalmadan daha çok eşya taşıyabiliyorsunuz. Kadınlar için yeni File Festival Tote Çantamız da file panelleriyle hafiflik, festivallere girişte içindekilerin görülmesi sayesinde güvenlikten kolay geçiş, ayrıca uzun omuz askısı ve kısa kulp ile rahat taşıma olanağı sağlıyor.

Festival sezonundan söz etmişken Banana Sling, Baby L Pack, Slim Baby L Pack gibi modelleri içeren yeni bir ’yarı saydam’ koleksiyon da etkinliklere hazır. Bu modellerin tümü, yüksek dayanıklılık, kolay erişim ve içinde olanı gösterme özelliği sunan şeffaf, su geçirmez TPU malzemeden üretiliyor.

Levi’s Şapkalar
Levi’s® bu sezon Flexfit şapka seçkisini genişletmenin yanı sıra balıkçı şapkası, fötr şapka ve yeni bir beş panelli beyzbol şapkası gibi modeller sunuyor. Öncelikle, balıkçı şapkası biraz esprili ve ilginç tasarımıyla geleneksel stilden bir ölçüde uzaklaşıyor. Çift taraflı Denim Balıkçı şapkası, bir tarafında haki renkli pamuklu kumaş, diğer tarafında denim içeriyor.

Beysbol şapkalarına gelince kadınlar için yeni Serif logomuzun yer aldığı süet şapka, arkası çıtçıtlı floral desenli şapkalar ve iki renkli Santa Fe şapka gibi modeller sezonun pastel tonlarında sunularak her görünüme ilginçlik katıyor.

Levi’s Kemerler
Bu sezon kemerler, sokak stili ve iş giyimi ile 90’lardan dokunuşları buluşturuyor. İş giyimi tarafında erkekler için yeni Metal Tokalı Kemer ile birlikte pastel nötr tonlarda, kontrast renkli tokalı naylon kayış kemerler yer alıyor. Doksanlı yılların etkilerine gelince, 90’lar esintili kadın kemerlerinde çeşitli deri modelleri metal detaylar, doğadan ilham alan tokalar ve Western tarzı vurgularla zenginleşiyor. Klasik deri versiyonları içeren geniş bir kemer yelpazesi sunulmaya devam ederken yenilik olarak yumuşak hisli ve güzel dokulu bir deri kemer tanıtılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT