Levi’s Ribcage Jean

Levi’s Ribcage Jean

Tarihler: 12 Şubat 2019 Salı ~ 12 Nisan 2019 Cuma

Firma: Levi's

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2019 ~ Nis 12, 2019

Bugüne dek Levi’s® tarafından tasarlanan en yüksek belli jean olan Ribcage, İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunda karşınızda.

Yüksek çözünürlüklü görsellere https://we.tl/t-udVIUGohoP linkinden ulaşabilirsiniz.

Son yıllarda kadın jean’lerinin belleri giderek yükselmeye devam ederken İlkbahar/Yaz 2019 sezonu bu yukarı yönlü trendin şimdiye dek en yüksek belli modelini müjdeliyor. 30,8 cm’lik yüksekliğiyle yeni Levi’s® Ribcage, Levi’s® tarafından bugüne dek tasarlanan en yüksek belli jean olma özelliğine sahip. Söz konusu yüksek bel olduğunda, ilhamımız 1930’ların stil ikonu Katherine Hepburn. Sadece geçmişteki Levi’s® kadınlarının değil, oversize vintage 501®’leri ile mükemmel yüksek belli stiller yaratan günümüz kadınlarının da ruhunu ve stilini yakalamak için ideal. Levi’s® Ribcage jean’i özetlemek gerekirse; yirminci yüzyıl ortasının rahatlığı, 1990’ların grunge modası ve günümüzün Instagram’a layık sokak stilinin buluşması.

Yüksek bel trendleri bir yana, Levi’s® Ribcage aynı zamanda bu sezonun kişisel stili ve ifade özgürlüğünü kutlayan ‘Unbasic’ temasını da mükemmel bir şekilde temsil ediyor. Kökleri aşina olduğumuz stillere uzanan tasarımlarda iddialı ve esprili dokunuşlar incelikle kombine ediliyor. Siluetiyle çağdaş ve yeni hissettiren jean, klasik Levi’s® 501® estetiğine de yakın duruyor. Ayrıca, Levi’s® markasının kişiselleştirme konusundaki zengin geçmişini ve yaklaşımını da daima akılda tutmak gerekiyor. Düz paça ve pileli crop paça seçenekleri bulunan Levi’s® Ribcage, ince gösteren ve bedeni saran kalıbı, düz kesimi ve kişiliğiyle baştan aşağıya ideal görünümler yaratmayı mümkün kılıyor. Geleceğe bakan moda dokunuşları ile yaratılan stiller, klasik Levi’s® görünümünden çok da fazla uzaklaşmıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT