Levi’s® Spor Ayakkabılar ile Tarzını Belirle

Levi’s® Spor Ayakkabılar ile Tarzını Belirle

Alışveriş Alışveriş Rehberi Levi’s® Spor Ayakkabılar ile Tarzını Belirle

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

Levi’s®‘ın yeni sezon koleksiyonunda yer alan spor ayakkabılar, farklı modelleri ve çeşitli renk seçenekleriyle yazın vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

İkonik ürünleriyle moda dünyasının nabzını tutan Levi’s®, İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda yer alan spor ayakkabılar ile bu sezon modaseverlerin tercihi oluyor.

Levi’s®’ın zamansız şıklığını yansıtan ayakkabılar, tasarımları ve renk alternatifleriyle öne çıkıyor. Koleksiyonda yer alan spor ayakkabılar, Levi’s®’ın ikonik ürünleri 501®, 501®CT ve 505TMC ile uyumlu bir görünüm yakalıyor. Bir yaz klasiği haline gelmiş Levi’s® şortlar ve salopetlerle de kombinlenebilen ayakkabılar, sportif bir tarzı benimsemiş Levi’s® tutkunlarına hitap ediyor. Şehirden ilham alarak tasarlanan spor ayakkabılar, Levi’s®’ın yeni sezon koleksiyonunda sıra dışı tarzlarıyla dikkat çekiyor.

2017 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nun gözde parçası Levi’s® spor ayakkabılar, yeşil, bordo, krem, lacivert ve beyaz renk seçenekleriyle Levi’s® mağazalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT