Lezzet ve Ferahlık Dolu Anların Tadını Çıkarın

Lezzet ve Ferahlık Dolu Anların Tadını Çıkarın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lezzet ve Ferahlık Dolu Anların Tadını Çıkarın

Tarihler: 02 Temmuz 2019 Salı ~ 02 Eylül 2019 Pazartesi

Firma: LAV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2019 ~ Eyl 2, 2019

Camın yenilikçi markası LAV, Rio ailesine yeni katılan Rio meşrubat bardağı ile yaz sofralarına keyif katıyor. Modern ve yenilikçi tasarımıyla benzersiz sunumlara ilham olan LAV Rio meşrubat bardağına LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV’ın sevilen ürün serisi Rio’ya yeni katılan Rio meşrubat bardağı, bu yaz lezzet ve keyif dolu anların vazgeçilmez eşlikçisi oluyor. Modern ve yenilikçi bir tasarıma sahip Rio meşrubat bardağı, geniş hacmi sayesinde balkonda, bahçede, evinizde, plajda, kafede kısacası siz neredeyseniz orada ferah dakikaların tadını uzun uzun çıkarmanızı sağlıyor.

Estetik duruşuyla fark yaratan Rio meşrubat bardağı, bu sayede hem her yuduma keyif katıyor hem de yaratıcılıkta sizi alabildiğine özgür bırakarak benzersiz sunumlarınıza ilham oluyor. İkramlarında eşsiz bir dokunuş yapmak isteyenler, Rio meşrubat bardağı ile “Bu yaz ferahlık hiç bitmesin” diyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT