LG Kampanyaları Kazandırmaya Devam Ediyor!

LG Kampanyaları Kazandırmaya Devam Ediyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi LG Kampanyaları Kazandırmaya Devam Ediyor!

Tarihler: 10 Aralık 2018 Pazartesi ~ 10 Şubat 2019 Pazar

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2018 ~ Şub 10, 2019

LG Türkiye, LG G7ThinQ, Q7+, Q Stylus+ ve K11 model akıllı telefonları için düzenlediği kampanya ile kullanıcılara birbirinden kullanışlı hediyeler kazanma fırsatı sunuyor.

LG Türkiye, akıllı telefonları için bir kampanya daha başlattı. 10 Aralık– 31 Aralık 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone mağazalarından alınan G7ThinQ, Q7+ ve Q Stylus+ ile Vatan mağazalarından K11 alan kullanıcılar, ürünlerini www.lgkazandiriyor.com sayfasına kayıt yaptırarak birbirinden kullanışlı hediyelerin sahibi olacak.

Kampanya boyunca, G7ThinQ, Q7+ve Q Stylus+ model telefon satın alan kullanıcılara şeffaf kılıf, koruma filmi ve BTS photocard içeren LG X BTS Aksesuar Paketi, Hifi - Plus ve powerbank olarak da kullanılabilen G5 Battery Pack hediye edilirken, K11 ürününü satın alan kullanıcılar ise LG X BTS görsel içerikli kılıfın sahibi olacak.

Kampanyaya katılmak için kullanıcıların telefonlarını aldıktan sonra www.lgkazandiriyor.com adresine kişisel bilgileriyle ürünün IMEI numarası ve fatura kopyasını girmeleri yeterli olacak. Kampanya da kazanılan hediyeler en geç 10 Ocak 2019 tarihine kadar kullanıcıların adreslerine gönderilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT