Lipton Kokteylleriyle Yılbaşının Keyfine Varın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lipton Kokteylleriyle Yılbaşının Keyfine Varın

Tarihler: 12 Aralık 2012 Çarşamba ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Lipton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2012 ~ Ara 31, 2012

Çay tutkunlarının vazgeçilmezi Lipton, yılbaşı gecesine eşlik edecek farklı tatlar arayanlar için Lipton Meyve Çayları ile hazırlanan özel kokteylleri çayseverlerin beğenisine sunuyor. Dondurma, meyve ve çeşitli baharatlar ekleyerek hazırlayabileceğiniz Lipton Meyve Çayı kokteylleri, farklı ve hafif tatlarıyla yılbaşı gecesinde de iyiliği yudumlamanızı sağlıyor.

Çay tutkunlarına birbirinden farklı lezzetler sunan Lipton, meyve çaylarıyla hazırlanan özel kokteylleri sayesinde yılbaşı gecesine farklı bir lezzet katıyor. Dondurma, meyve ve çeşitli baharatlar ekleyerek hazırlanabilecek Lipton Meyve Çayı kokteylleri, Erik Tarçınlı ve Elma tarifleriyle yılbaşı gecesine özel farklı çay deneyimleri sunuyor.

Yeni yıla girmeden önce bir mola verip güzel bir sohbet etmek isteyenler, hazırlayacakları Lipton Meyve Çayı kokteyllerinin sunduğu sıra dışı bir çay keyfiyle yılbaşı gecesinin tadına iyiliği yudumlayarak varabilecekler.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT