Lumberjack’ten Kışın Keyfini Çıkarmanızı Sağlayacak Kalın Tabanlı Bot Koleksiyonu!

Lumberjack’ten Kışın Keyfini Çıkarmanızı Sağlayacak Kalın Tabanlı Bot Koleksiyonu!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lumberjack’ten Kışın Keyfini Çıkarmanızı Sağlayacak Kalın Tabanlı Bot Koleksiyonu!

Tarihler: 20 Şubat 2024 Salı ~ 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2024 ~ May 20, 2024

Karlı ve yağışlı soğuk kış günlerinde ayaklarını sıcacık tutmak isteyenlere Lumberjack’ten müjde! Zorlu hava koşullarında hem outdoor aktiviteler de hem de gündelik kullanılabilecek Lumberjack kalın tabanlı botlar, model alternatifleriyle kış kombinlerine tarz katıyor!

Kışın zorlu hava şartlarında hayatı kolaylaştıran botları Lumberjack farkıyla sezona damgasını vuruyor. Kadın, erkek ve çocukların radarına takılacak birçok model alternatifi Lumberjack Bot Koleksiyonu’nda göz dolduruyor.

Soğuk ve karlı günlerde bile şık ve özgün bir görünüm sunan kadın bot modelleri, siyah, beyaz ve hardal rengin hakimiyetinde. Birbirinden farklı renk detaylarıyla süslenen modeller jean, tayt, pantolon, elbise ve daha birçok kombinin en tarz tamamlayıcısı oluyor. Lumberjack botlarının erkek tasarımlarında ise hem casual hem sportif kombinlerin en dinamik tamamlayıcısı olacak birçok alternatif sunuyor. Kahverengi ve hardal renklerinin öne çıktığı modeller günlük hayatta, ofise giderken, hafta sonu yürüyüşlerinde ve kamp tatillerden adımlara konfor katıyor.

Birbirinden hareketli tasarımlarla çocuklara özgü modellere de yer verilen Lumberjack kalın tabanlı botlar, miniklerin ayaklarını soğuktan korurken, fonksiyonla estetiği de birleştiriyor. Siyah, hâkî, pembe ve gri gibi renklerin öne çıktığı çocuklara özel modellerde ince bağcıklar ve renkli dikiş detayları dikkat çekiyor.

Lumberjack’in oldukça zengin Kalın Tabanlı Bot Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için Lumberjack ve IN STREET mağazalarını veya www.instreet.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT