Lumberjack’ten Sevgililer Günü Hediye Seçenekleri

Lumberjack’ten Sevgililer Günü Hediye Seçenekleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lumberjack’ten Sevgililer Günü Hediye Seçenekleri

Tarihler: 04 Şubat 2021 Perşembe ~ 04 Nisan 2021 Pazar

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2021 ~ Nis 4, 2021

Spor ve outdoor giyim koleksiyonlarıyla dikkat çeken Lumberjack, Sevgililer Günü’nünde mont ve ayakkabı modelleri ile içinizi ısıtacak. Lumberjack, spor şıklıktan ve rahatlıktan vazgeçemeyen kadın ve erkeklere, Sevgililer Günü için birbirinden farklı seçenekler sunuyor.

Yılın sevdiğinizle geçireceğiniz en güzel günü yaklaşıyor. Geniş ayakkabı koleksiyonunun yanı sıra zengin bir giyim koleksiyonuna sahip olan Lumberjack, Sevgililer Günü’nde de doğa tutkunlarını ve spor giyimden vazgeçmeyenleri unutmadı. Rüzgâr ve su geçirmez kumaştan üretilen şişme mont modellerinden rengarenk spor ayakkabılara kadar rahatlıktan ve stil sahibi çizgisinden taviz vermek istemeyenlere en güzel 14 Şubat hediyesi Lumberjack’te!

Nefes alabilen, esnek ve sağlam kumaşlardan üretilen montların ve kalın tabanlı sağlam spor ayakkabıların dikkat çektiği Lumberjack Kış Koleksiyonu, sevgilinizle yapacağınız doğa yürüyüşlerine ve spor aktivitelerine renk katacak. Gündelik kombinlerin tamamına rahat ve şık bir dokunuş yapacak olan Lumberjack ürünleri, bu Sevgililer Günü’nde de en güzel hediye alternatifi olacak!

Lumberjack koleksiyonlarında yer alan oldukça zengin modelleri daha yakından görebilmek için FLO, In Street ve diğer seçkin satış noktalarını veya www.flo.com.tr ve www.instreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT