L’unica’dan Ödüllü Sallanan Lego Sandalye

L’unica’dan Ödüllü Sallanan Lego Sandalye

Alışveriş Alışveriş Rehberi L’unica’dan Ödüllü Sallanan Lego Sandalye

Tarihler: 26 Mart 2018 Pazartesi ~ 26 Mayıs 2018 Cumartesi

Firma: L’unica

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2018 ~ May 26, 2018

Dış mekanda şıklığın ve konforun adresi L’unica, Türkiye’ye getirdiği Danimarkalı marka Houe’nin Click sallanan sandalyesi ile kişiye özel tasarım imkanı sunuyor. Neo-İskandinav tarzı bahçe mobilyalarıyla dikkat çeken Houe, sıra dışı Click sallanan sandalyesi ile adeta bir lego gibi istenilen renklerdeki parçaları zevkinize uygun şekilde sıralama fırsatı tanıyor. Yaratıcılığın ve konforun sınırlarını zorlayan Click sallanan sandalye, birçok ülkede ödül alarak farkını ortaya koymuş orijinal bir tasarım.

Açık havanın ruhunu değiştiren bahçe mobilyası markası L’unica, Danimarka’nın yetenekli tasarımcılarının imzasını taşıyan çekici ve inovatif tasarımları ile dikkat çeken Houe’yi Türkiye’deki bahçe müdavimleriyle buluşturuyor. Orijinal şekillerde bir araya getirilen materyal ve fonksiyonlarla desteklenen Neo-İskandinav tarzı tasarımlarıyla farklılaşan Houe, Click koleksiyonunda yer alan sıra dışı sallanan sandalyesiyle dış mekanların ve evlerin en özel tamamlayıcısı olmaya aday.

Bambu ve ince metalin birleşiminden oluşan şık ve zamansız bir tasarım olan Click sallanan sandalye, arkasında bulunan klipslerin çıkabilmesi sayesinde adeta bir lego gibi istenilen şekilde renklendirilerek kişiselleştirilebiliyor. Farklı icatlarıyla öne çıkan mucit marka Houe, kendi zevkinize ve hayal gücünüze göre karteladaki sekiz rengi kullanarak kendi sandalyenizi tasarlamanıza imkan tanıyor. Click sallanan sandalyenin, sadelikten hoşlananlar için düz siyah seçeneği de bulunuyor. Özgün tasarımıyla birçok ülkede ödül almış olan Click sallanan sandalye, estetik ve ergonomiyi kusursuzca birleştiriyor. Yeni Clips serisini de koleksiyonuna ekleyen Houe, Click sallanan sandalyenin farklı bir seçeneği olan yemek sandalyesiyle de günün her anını keyiflendirmeye hazır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT