Machka ile Tatlı Bir Yaz Senfonisi

Machka ile Tatlı Bir Yaz Senfonisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Machka ile Tatlı Bir Yaz Senfonisi

Tarihler: 13 Şubat 2024 Salı ~ 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Firma: Machka

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2024 ~ May 13, 2024

Machka 2024 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu; zarif çizgisi, yüksek kalite anlayışının altını çizen heykelsi kalıpları ve eşsiz renk paletiyle romantik bir dünyanın kapısını aralayan Machka kadınının kulağına “hoş geldin” dercesine tatlı bir yaz melodisi fısıldıyor.

Machka kadını 2024 İlkbahar-Yaz koleksiyonundaki organze ve uçuşan ipek twill kumaşlarda hayat bulan modern tasarımlar ile sezonun en şık ve feminen görünümlerini bir üst notaya taşıyor. Katlanabilir yüksek yaka ipek bluz ve çıt çıt kapamalı fiyonklu lila midi etek gibi Machka DNA’sına referans veren tasarımlar şıklığın ve yüksek yaşam zevkinin yansıması olan doğal bir zarafeti temsil ediyor.

Doğallığı yansıtan sıcak kahveler saten düşes garnili ve mikado kumaşlar hayallerin ötesindeki heykelsi siluetlere eşlik ediyor. Sezonun ilham panosundan göz kırpan kristal taş işlemeli lila, mor ve fuşya üçlemesi ile, canlı görünümlerle eşleşen fıstık yeşili bu sezon maksimalist bir düş sunuyor. Kruvaze kapama ve fleto cepleriyle koleksiyondaki lila ton sür tonlarının vurgusunu güçlendiren lacivert pardösünün yanı sıra, klasikten vazgeçmeyenler içinse siyah-beyazlar minimalist yaklaşımın şık birer temsili.

Soyut ve geometrik formlu desenlerden romantizmi yansıtan floral desenlere zarafetle uzanan, puantiyeler, tropikal iklime referans veren desenler ile geçmişin sokaklarında pastoral bir tura hazırlanıyor. Sezona farklı bir dokunuş sunan bralet-şort takımlar ile triko alt-üst takımlar koleksiyonun renk paletiyle keyifli hafta sonu kaçamaklarının ve ılık yaz akşamlarının en büyük kurtarıcısı rolünü üstleniyor.

El işçiliğindeki eşsiz detaylarıyla en özel anlara eşlik eden danteller, elde tek tek özenle yapılan taş ve boncuk işlemeleri ile nakışlı kemerler, Asya ve Geleneksel Türk el sanatlarının inceliklerini ve büyülü sanatını gözler önüne seriyor.

Aksesuar kullanımında sofistike bir çizgi benimseyen Machka Yaz Koleksiyonu’nda yüksek kalite anlayışını yansıtan metal ve taşlı düğmeler, ince işçiliğin ürünü danteller, ribanalar, kontrast yaka ve manşet detayları, halat detayları, geometrik ruhu yansıtan şeritler gibi minik dokunuşlar ile Machka kadınının eşsiz gustosu ve zamansız şıklığını tamamlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT