Marie Antoinette Chocolatier'nin Lezzetleri Yeni Yılda da Yanınızda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Marie Antoinette Chocolatier'nin Lezzetleri Yeni Yılda da Yanınızda

Tarihler: 12 Aralık 2012 Çarşamba ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Marie Antoinette

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2012 ~ Ara 31, 2012

Haute couture çikolatanın moda belirleyen markası Marie Antoinette Chocolatier, özel tasarım ürünleriyle yılbaşı gecesinde de yanınızda. El yapımı çikolatalarıyla trend yaratan Marie Antoinette Chocolatier, özel çeşitleriyle yeni yılda da başınızı döndürecek.

2013 büyüsü el yapımı çikolatanın özel adresi Marie Antoinette Chocolatier ile geliyor. Lezzetiyle olduğu kadar renkli tasarımlarıyla dikkat çeken Marie Antoinette Chocolatier, yılbaşı kutlamalarını bambaşka bir hale getiriyor.

Şık kutularıyla da dikkat çeken Marie Antoinette Chocolatier çikolatalarını, hem yılbaşı kutlamalarında misafirlerinize ikram edilebilir hem de eşsiz bir yılbaşı hediyesi olarak sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Özellikle ahşap kutulu çikolatalar, göz alıcı tasarımları sayesinde butik yılbaşı hediyesi tanımının tam karşılığı oluyor.

Çeşit çeşit lezzetler, göz alıcı tasarımlar
Marie Antoinette Chocolatier’nin lezzetli dünyasında yılbaşında ağzınızı tatlandırabileceğiniz onlarca farklı lezzet bulunuyor. Fıstıklı, cevizli, kayısılı, menekşeli, cevizli ve muzlu, bademli, portakallı, Türk kahveli, hindistan cevizli trüf çikolataların yanı sıra Cup serisi de sunum şıklığı ve barındırdığı eşsiz lezzetlerle yılbaşı gecesi için alternatif tatlar sunuyor. Yaban kirazlı, limonlu, güllü, çilekli, kestaneli, frambuazlı, altınçilekli Cup çeşitlerinin her biri, yeni yılı tadına doyum olmaz çikolatalarla karşılamanız için birer seçenek sunuyor.

Yapımında hiçbir koruyucu ve katkı maddesinin kullanılmadığı Marie Antoinette Chocolatier ürünleri, günlük olarak üretiliyor ve yapımında, Belçika’dan gelen malzemeler ile Paris’ten gelen meyve özleri ve süslemeler kullanılıyor. Çikolatada moda yaratan Marie Antoinette Chocolatier çeşitlerini yılbaşında tatmaya doyamayacaksınız!

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT