Marin Modelleriyle Daha Genç Daha Konforlu!

Marin Modelleriyle Daha Genç Daha Konforlu!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Marin Modelleriyle Daha Genç Daha Konforlu!

Tarihler: 03 Nisan 2018 Salı ~ 03 Haziran 2018 Pazar

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2018 ~ Haz 3, 2018

Sezonun en hit trendlerini günlük yaşamın içine taşıyan Lumberjack, Marin Koleksiyonu’nda yer alan modelleri erkeklerin beğenisine sunuyor. Lumberjack’in klasikleşmiş ürün gruplarından olan Marin Koleksiyonu, süet ve deri tasarımlarıyla ve konforlu yapısıyla dikkat çekiyor. Koleksiyon, kahverengi, bordo, kum rengi, lacivert, krem gibi renk seçenekleriyle her erkeğin kombinini rahatlıkla tamamlayabileceği alternatifler sunuyor.

Beyaz tabanların ve kullanışlı bağcık detayların ön plana çıktığı modeller, kontrast renklerin bir arada kullanımıyla kombinlere hareket katıyor. Keten ve jean pantolonlar, bermuda şortlar ve spor kesim gömleklerle tamamlanabilecek marin modeller, erkeklere bahar havasını tam anlamıyla yaşatacak nitelikte…

Lumberjack’in oldukça zengin 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO, Sport in Street ve diğer seçkin satış noktalarını veya www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT