Masaüstü Ürünleri Ofise Eğlence ve Mutluluk Getiriyor

Masaüstü Ürünleri Ofise Eğlence ve Mutluluk Getiriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Masaüstü Ürünleri Ofise Eğlence ve Mutluluk Getiriyor

Tarihler: 12 Mart 2018 Pazartesi ~ 12 Mayıs 2018 Cumartesi

Firma: Mopak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2018 ~ May 12, 2018

İş hayatı bizleri ciddi, stresli ve yorucu bir ortama sokabiliyor. Ancak bu ciddiyet ve stres, Mopak’ın Masaüstü serisinde yer alan yepyeni ve neşeli ürün grubuyla yerini renk ve eğlenceye bırakıyor.

Haftanın beş günü sabahın erken saatlerinde başlayan ofis hayatı, birçok deneyimi de beraberinde getiriyor. Gerek iş arkadaşlarımızla yaşadığımız diyaloglar, gerekse kendimizi kaptırdığımız monotonluk bir süre sonra ofis hayatımızın vazgeçilmezleri haline geliyor. İş hayatının stresine tebessüm katmak isteyenler, Masaüstünün yüzleri güldürecek ürünleriyle ofis hayatının sıkıcılığından kurtuluyor!

Her biri birbirinden eğlenceli isimlere sahip Masaüstü ürünleri, stres dolu günlük yaşantınıza neşe katıyor. Masaüstü ofis gereçleri, adlarının altında yatan muzip anlamlar ile yüzleri güldürüyor. İnce ucuyla smokinin centilmenliğini yansıtan, iş hayatını çok daha keyifli hale getiren Smokin keçeli kalem ile ofis yaşantısında fark yaratıyor. Kariyerinden vazgeçmeyenlerin prestijli kurşun kalemi Prestij, çalışma masasının daimi üyesi oluyor. Korkusuz silinebilir tükenmez kalem ile akıldakiler kağıda dökülebiliyor.

Masaüstü’nün fonksiyonlarıyla hayatı kolaylaştıran, eğlenceli isimleriyle tebessüm ettiren ofis gereçleri arasında Zımmbala jet zımba, Söker Geçer tel sökücü, Deler Geçer plastik delgeç ve Şezlong masaüstü bant parkı da yer alıyor. Yüksek silme gücü ile geride hiçbir iz bırakmayan Silen Adam sınav silgisi ve Siler Geçer yuvarlak silgi ofisin değişilmezi oluyor. Ezber bozan Yapışkanka, yeni başlangıçları seven şerit silici 2. Şans, ofis hayatını renklendirecek ürünler arasında… Gözüne kestirdiğini kesen Kült makas, iş hayatında çarpıcı fikir ve düşüncelerin altını çizmedeki yakın dost Fosforella fosforlu kalem, canlı iki rengin arkadaşlığını temsil eden Süper İkili ve üç neon rengiyle iş hayatına renk katmayı sevenlerin favorisi Haylayt; ofiste geçen tekdüze ve sıkıcı anlara son veriyor.

Masaüstü, hayatımızın büyük bir bölümünü geçirmekte olduğumuz ofisleri tatlı bir hale getiren ürünleriyle tüm ofis çalışanlarını bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT