Meyankökü Şekerinden İlham Alınarak Tasarlanan Neon Serisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Meyankökü Şekerinden İlham Alınarak Tasarlanan Neon Serisi

Tarihler: 04 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 04 Eylül 2012 Salı

Firma: Ordning Reda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2012 ~ Eyl 4, 2012

Ordning&Reda tutku dolu düzen dünyasına yeni ürün serisini ekledi. Renkler kullanmaktan zevk alan alan tasarım ve düzen tutkunları, meyankökü şekerinden ilham alınarak tasarlanan “NEON” serisine bayılacak.

Sentetik kauçuk kullanılarak üretilen NEON serisinde yer alan dizüstü bilgisayar, iPad ve akıllı telefon kılıfları orijinal ve kaliteli görüntüleri ile teknolojiyi kullanmaktan zevk alanların hayatına nitelik katıyor. Bunun da ötesinde bu kılıflarla dizüstü ve tablet bilgisayarlar, akıllı telefonlar daha da şık bir görünüme bürünüyor.

Artık herkes teknoloji harikası iPad’ler hakkında konuşuyor. Bu ürünler o kadar işlevsel ve zarif ki çoğunlukla hayatın büyük bir bölümünü kapsıyor. Modaya uyan, iPad kullanan ve onu deriden yapılmış çok hoş bir kabın içinde korumak isteyen herkes soluğu Ordning&Reda mağazasında alıyor.

Ordning&Reda, müşterilerine sürekli yenilenen ürün çeşitleri ile daha kaliteli ve daha düzenli bir yaşam olanağı sunmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT