Mezuniyet Heyecanı Başladı!

Mezuniyet Heyecanı Başladı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mezuniyet Heyecanı Başladı!

Tarihler: 22 Mayıs 2018 Salı ~ 22 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Oleg Cassini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2018 ~ Tem 22, 2018

Heyecan dolu bir kariyere atılmadan önce son ve en gösterişli durak olan mezuniyet baloları için Oleg Cassini’de sezon trendlerine uygun onlarca mezuniyet kıyafeti yer alıyor.

Birçok genç kızın yıllarca hayalini kurduğu mezuniyet dönemine girdik. Sarı sıcak yaz ayları, tüm renklerini göstermeye başlarken; kepler de havaya atılmak üzere. Bu heyecan dolu dönem yaklaşırken yeni sezon mezuniyet elbisesi incelemesi olmadan olmaz.

Oleg Cassini’de her vücut tipine uygun elbise bulmak mümkün; ancak bir kalıp var ki zamansızlık ödülü verilse sıradaki ilk isim olacak: Balık elbise. Tüm vücudu adeta bir deniz kızı gibi kavrayan kuvvetli gövde tasarımı, eteklerde kendini eğlenceli bir harekete teslim ediyor. Modern balık elbiselerdeki farklı kumaş ailesi birlikteliklerini özenle hazırlanan tüm mezuniyet elbiselerinde görüyoruz. Sezonun en popüler iki tonu olan toz pembe ve açık yeşil renklerinde tasarlanan elbiselerin etekleriyse, yüksek kalite tüllerle hareketleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT