Minik Prensesleri Özel Günlerde Unutmamak Gerekir

Alışveriş Alışveriş Rehberi Minik Prensesleri Özel Günlerde Unutmamak Gerekir

Tarihler: 18 Temmuz 2013 Perşembe ~ 18 Eylül 2013 Çarşamba

Firma: Civil

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2013 ~ Eyl 18, 2013

Yaz sezonuyla birlikte düğün ve balo gibi özel günlerin takvimleri doldurduğu renkli bir dönem de başladı. CİVİL özel günler ve davetler için çocukları unutmadı. Çocuk giyimindeki hayal gücü ve tasarım zevkini bir araya getiren tasarımlar CİVİL Mağazalarında göz dolduruyor. Birbirinden farklı modelde tasarlanmış olan çocuk abiye modelleri annelerin ve babaların ilgisini çekiyor.

Kız çocukları ailece katıldıkları özel günler olsun, düğünlerde veya okul sonunda hazırlanan balolarda her zaman güzel olmak isterler. Bunun için de onları yansıtacak olan ve o çocuksu ruhlarını simgeleyen birbirinden harika kız çocuk abiye modelleri onlar için özel tasarlanarak hem kendilerine hem de özellikle annelerin zevklerine hitap edecek niteliklerde. Düğünlerde gelenek haline gelen gelinler gibi gelinlik giyinmeyi tercih etseler de kendini büyümüş hisseden kız çocukları için şık abiye elbiseler ayrıca önem taşıyor.

CİVİL Geleceğe Işık Tutuyor…
Birbirinden farklı ve güzel olan 02-15 Yaş çocuk abiye modellerini Civil Bebeğin 37 Mağazasında ve Civil internet sitesinde bulabilirsiniz. CİVİL çocuk giyim kurulduğu 1996 tarihinden bu güne üretim kalitesinden ödün vermeden varlığını sürdürüyor. CİVİL Çocuk 0-16 yas çocuk grubunda 17 yıllık tecrübesi ve tasarımlarındaki zarafeti ile gelecek nesillere de ışık tutuyor.

Saks Mavi Saten 06-14 Yaş Abiye: 81,10TL
Omzu Çiçekli Yavruağzı Saten 06-14 Yaş Abiye: 77,70TL
Kırmızı Saten 06-14 Yaş Abiye: 73,30TL
Yavruağzı Saten Kuşaklı 06-14 Yaş Abiye: 65,50TL
Pembe Çiçekli 02-06 Yaş Abiye: 64,40TL
Penye Pullu Omuzdan Çiçekli 3-8 Yaş Elbise: 18,80TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT