Mobil Fotoğrafçılığın Yeni Çağı!

Mobil Fotoğrafçılığın Yeni Çağı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mobil Fotoğrafçılığın Yeni Çağı!

Tarihler: 14 Şubat 2024 Çarşamba ~ 14 Mayıs 2024 Salı

Firma: HONOR

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2024 ~ May 14, 2024

HONOR’un yakın zamanda piyasaya sürmeyi planladığı Magic 6 serisi, güçlü donanım ve geliştirilmiş Falcon Kamera özellikleriyle öne çıkıyor. HONOR’un Fransız Eskrimci Cécilia Berder ile gerçekleştirdiği iş birliği, Magic6 Pro’nun üstün kamera özelliklerini gözler önüne seriyor.

Global teknoloji devi HONOR’un yakında piyasaya sürmeyi planladığı Magic6 serisi, geliştirilmiş Falcon kamera özellikleriyle fark yaratıyor. Önceki nesle kıyasla neredeyse %3000 veri örneği artışı anlamına gelen ve 8.000.000 görüntüden oluşan geniş eğitim veri setiyle HONOR AI Motion Sensing 2.0, artık 10'dan fazla sahnede en iyi anları daha hızlı yakalayabiliyor.

HONOR, üç kez Dünya Şampiyonu ve iki kez Olimpiyat şampiyonu olan Fransız Eskrimci Cécilia Berder ile bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu eşsiz fotoğraf çekimlerinde inanılmaz hızlı eskrim hareketlerini netlikten ödün vermeden otomatik olarak yakalamak için yeni HONOR Magic6 Pro kullanıldı. Bu iş birliği ile HONOR Magic6 Pro'nun olimpiyatlarda en güzel kareleri yakalayabilecek dünyanın en iyi akıllı telefon kamerası olduğu kanıtlanmış oldu. 30 adet HONOR Magic6 Pro hızlı hareketleri otomatik olarak yakaladığı ve tüm sahnelerin net bir şekilde kaydının alındığı bu iş birliğinde, eskrim sporunda profesyonel kameralarla dahi yakalanması zor olan flaş benzeri karmaşık tekniklere yer verildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT