Moto-Pack Koruma Paketi ile Motosiklet Tutkunuzu Koruyun!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Moto-Pack Koruma Paketi ile Motosiklet Tutkunuzu Koruyun!

Tarihler: 31 Temmuz 2012 Salı ~ 30 Eylül 2012 Pazar

Firma: Ziebart

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2012 ~ Eyl 30, 2012

Ziebart'ın motosiklet sahipleri için hazırladığı özel Moto-Pack® paketi; boyası, koltukları, kromajı, plastik aksamı devamlı zararlı dış etkenlere maruz kalan motosikletleri korumak, bakımını yaptırmak ve uzun süre ilk günkü ışıltısıyla korumak isteyenler için hayata geçirildi. Üstelik Ziebart Moto-Pack® içindeki uygulamalar motosiklet kullanıcıları tarafından en çok ihtiyaç duyulan uygulamalar baz alınarak tasarlandı.

Diamond Gloss® Boya Koruma Sistemi, yeni veya kullanılmakta olan motosikletlerde boya ile zarar verici elemanlar arasında koruyucu bir tabaka oluştururken motorun boyasını yaşlanmaya, olumsuz doğa koşullarına, tahrip edici etkenlere karşı koruyor; ayrıca motosikletin ilk günkü renginde, parlaklığında ve yeniliğinde kalmasını sağlıyor.

Ziebart® Boya Koruma Filmi ise motosikletin önünü, benzin deposunu, çantalarını, boyalı yüzeylerini yoldan sıçrayan taş vuruklarından, sinek böcek asitlerinden, dizlik veya mont kullanımının oluşturduğu gibi hafif fiziksel sürtünmeler nedeniyle oluşan kılcal çizilmelerden koruyor. UV ışınlarını bloke eden film, boyanın güneş ışınları ile solmasını da engelliyor.

Ziebart® Krom Koruma Sistemi, motosikletin kromajlı bölümlerini oksitlenmeye karşı koruyor. Kararan yerleri eski parlaklığına getirerek uzun süre bu şekilde kalmasını sağlıyor.

Ziebart® Deri Bakımı, özel formüllü deri besleyicisi ile motosikletin dış etkenlere maruz kalan deri yüzeylerini besliyor, yumuşaklığını ve esnekliğini koruyor.

Moto-Pack® paketinde daha fazla koruma isteyenler için ilave seçenekler de şöyle sıralanıyor: 'Far Parlatma Sistemi' ve 'Daha Büyük Boya Koruma Filmi'.

Ziebart Moto-Pack® Koruma Paketi tüm Ziebart'larda avantajlı fiyatlarla motosiklet sahiplerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT