Muleta Kırmızısı Kalpleri Kızdırıyor!

Muleta Kırmızısı Kalpleri Kızdırıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Muleta Kırmızısı Kalpleri Kızdırıyor!

Tarihler: 18 Nisan 2018 Çarşamba ~ 18 Haziran 2018 Pazartesi

Firma: Sagaza

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2018 ~ Haz 18, 2018

Endülüs topraklarında doğan cesur ve güzel kadının markası SAGAZA, ilkbahar-yaz sezonunda tutku, aşk ve biraz da tehlike ile ateşin, savaşın, kanın rengi, matadorların mutela renklerinden ilham alarak koleksiyonunda kırmızıyı kullanıyor.

SAGAZA Kreatif Direktörü Zelia Kaçar Süslüer “paradoksal konular beni hep cezbediyor, romantik iken içinde bir seksi baştan çıkarıcı detay olsun, asi iken, masumiyeti dahil edebilelim, uçlarda olabilmeyi seviyorum. Kırmızıda da bir taraftan aşkın rengi olduğunu, diğer taraftan da boğaları kışkırtan gücünü düşünerek, İspanya’dan ilham aldığın koleksiyonda mutlaka var olmasını gerektiğini düşündüm.” diyor.

SAGAZA boho-chic rüzgarların estiği Haute Couture tasarımlarında lüksü her noktada hissettirirken, farklı formlardaki çizgileriyle özel günlerinizde rüyalarınıza ortak oluyor.

İlkbahar-Yaz 2018 trendinin nabzını tutan kırmızı, muleta ve boğa güreşini de sembolize ederken, SAGAZA elbiseleri derin ve kıvrımlı detaylarıyla İspanya kültürüne de atıfta bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT