Mustang Yaz Koleksiyonu ile Güney Sahillerinin Esintisini Yakalayın!

Mustang Yaz Koleksiyonu ile Güney Sahillerinin Esintisini Yakalayın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mustang Yaz Koleksiyonu ile Güney Sahillerinin Esintisini Yakalayın!

Tarihler: 30 Temmuz 2018 Pazartesi ~ 30 Eylül 2018 Pazar

Firma: Mustang

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2018 ~ Eyl 30, 2018

Avrupa’nın ilk denim markası MUSTANG, sıcak yaz günlerinde çabasız ve hafif şıklığın kodlarını sunuyor. MUSTANG koleksiyonunda yer alan denim şortlar , iddialı t-shirtler ve incecik keten gömleklerle tatil stilinde gençlerin ve genç hissedenlerin nabzını ve sezonun son trendlerini yakalayacaksınız!

Denimde trendleri yaratan marka MUSTANG, çabasız ve konforlu şıklığı, özgür ruhunuzu yaz sıcağında bile yansıtacak parçalar ile ön plana çıkarıyor. Modanın genç ve şehirli çocuğu MUSTANG, yaz koleksiyonunda yer alan denim şortlarla sezon trendlerini yakalarken, hem tatil hem de festival ruhunu yansıtan geniş t-shirt koleksiyonu ve incecik keten gömlekleri ile yaz gardırobunun kurtarıcısı olacak.

MUSTANG yaz koleksiyonunda yer alan dar kesimli şortlar eskitme detayları ile dikkat çekiyor. Güney sahillerinin havasını şehre taşıyan polo yaka ve spor t-shirt koleksiyonu ile iddialı bir seçki sunan MUSTANG ince dokuması ve natürel desenleri ile akşamüstü şıklığının tamamlayıcısı keten gömleklerle sezon trendlerini tamamlıyor.

Genç ve modern tasarımların yer aldığı yaz koleksiyonu ile MUSTANG, özgür, cesur ve kararlı stilini ön plana çıkarmak isteyen moda severleri MUSTANG mağazaları ve MUSTANG Online Shop’a davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT