MyLoove ile Sonsuz Aşkın Formulü

MyLoove ile Sonsuz Aşkın Formulü

Alışveriş Alışveriş Rehberi MyLoove ile Sonsuz Aşkın Formulü

Tarihler: 03 Nisan 2018 Salı ~ 03 Haziran 2018 Pazar

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2018 ~ Haz 3, 2018

Yeni evlenecek çiftlere birbirinden şık ve zarif alyans seçenekleri sunan Atasay Myloove, özgün tasarımlarıyla sezonun alyans modasını en şık haliyle koleksiyonuna yansıtıyor.

Yüzlerce yıldır kadın ve erkeği birbirine bağlayan; aşkı, dayanışmayı, bağlılığı temsil eden alyanslar, MyLoove’ın özel tasarımlarıyla yeniden şekilleniyor. En trend ve zarif modelleri arayan çiftler için Myloove koleksiyonlarında yer alan rose, beyaz ve sarı altınlar pırlanta detaylarla buluşuyor. Farklı formlarda, rose ve beyaz altının birlikte kullanıldığı özel tasarımlı alyanslar birbirinden şık alternatifleriyle yeni evlenecek çiftleri bekliyor.

Mutlu bir hayatın notalarının saklı olduğu MyLoove alyans tasarımlarından sahip olmak için size en yakın Atasay mağazasına veya www.atasay.com uğramanız yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT