Network'le Şehre Dönüş

Network'le Şehre Dönüş

Alışveriş Alışveriş Rehberi Network'le Şehre Dönüş

Tarihler: 11 Ağustos 2020 Salı ~ 11 Ekim 2020 Pazar

Firma: Network

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2020 ~ Eki 11, 2020

NetWork kadın ve erkek koleksiyonları, şehir hayatına dönerken şıklık ve rahatlığı bir arada vadeden tasarımlar sunuyor.

NetWork, koleksiyonunda yer alan modern ve dikkat çekici parçalarla mevsim geçişinde de kombin seçimlerinizi belirlemeye devam ediyor. Çiçek motifli uzun elbiseleri, triko bluzları, keten ceket ve pantolonlarıyla tatil rotalarından şehir hayatına uzanan bir şıklık vadeden marka, sofistike duruşunuzu ofis stilinize uyarlayacak birçok farklı tasarım alternatifi sunuyor. Çok sayıda desen ve renk seçeneğine sahip midi boy etekler, her ortamda çarpıcı etkisini göstermeyi sürdürürken yumuşak dokusu ve konforlu yapısıyla bağımlılık yaratan keten tasarımlar, her zaman olduğu gibi yine gardıropların anahtar parçaları arasında yerlerini alıyor. Çeşitli renk ve kesim alternatifleriyle öne çıkan süet ve deri ceketler, görünümünüze iddialı bir dokunuş katarken hasır ve örgü çantalar ise Akdeniz’in yüksek enerjisini metropol yaşantısına taşıyor.

Stil sahibi erkekler için konforlu ve natürel tasarımlar
NetWork, pamuk, keten gibi doğal malzemeleri içeren geniş koleksiyonuyla erkeklere, sonbahara geçiş döneminde konforlu bir şıklık sunmayı sürdürüyor. Etkileyici desen ve kesimleri rahat formlar ile birleştiren gömlek, ceket ve pantolon tasarımları, natürel kumaşları ile mevsim geçişinde ve şehir hayatında size eşlik ediyor. Polo yaka tişört ve pantolonlarla kombinleyebileceğiniz modern sneaker ve loafer modelleri ise ofiste ve şehirde gündelik hayatınızda tepeden tırnağa cool bir görünüm yakalamanız için son derece ideal.

Koleksiyona ait tüm parçalar NetWork mağazalarında ve www.network.com.tr’de sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT