Öd Ağacından Otantik Mücevhere Dönüşüm

Öd Ağacından Otantik Mücevhere Dönüşüm

Alışveriş Alışveriş Rehberi Öd Ağacından Otantik Mücevhere Dönüşüm

Tarihler: 27 Kasım 2018 Salı ~ 27 Ocak 2019 Pazar

Firma: Kiswah Jewellery

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2018 ~ Oca 27, 2019

Kullandığı özgün materyallerle sıra dışı tasarımlara imza atan Kiswah Jewellery, ana materyal olarak öd ağacını kullandığı tasarımları ile mücevher severlerle buluşuyor.

Özellikle Çin ve Hindistan bölgelerinde yetişen, tütsü ve parfüm yapımında sıklıkla kullanılan ve elde etmesi zor olduğu için çok değerli olan öd ağacı, KISWAH zanaatkarlarının elinde mücevhere dönüşüyor. Elmaslarla süslenen tasarımlar, minyatür sanatının renkli dünyasını yansıtıyor. Her biri el yapımı olan dizaynlar, İstanbul’un silüeti gibi komplike görselleri incelikle işliyor.

Kiswah Jewellery, modern mücevher anlayışına yeni bir soluk getiren farklı tasarımları ile eşi benzeri bulunmayan mücevherler tasarlıyor. Precious Touches Collection’a ait, öd ağacı ile yarattığı otantik mücevherler, klasik mücevher tasarımlarından ayrışarak sektöre yeni bir bakış açısı katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT