Ofislerde Leitz’le Yaz Havası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ofislerde Leitz’le Yaz Havası

Tarihler: 24 Temmuz 2012 Salı ~ 24 Eylül 2012 Pazartesi

Firma: Leitz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 24, 2012 ~ Eyl 24, 2012

Akoffice, moda trendlerine uygun canlı renkleri, pratik ve kullanışlı ürünleriyle dikkat çeken dünyaca ünlü Leitz ofis malzemeleri markasının ürünlerini www.akofis.net adresinde satışa sundu. Rengarenk bu ofis malzemeleriyle iş ortamınızı renklendirirken, aynı zamanda şık bir hava katabilirsiniz.

Akoffice, ofis aksesuarları grubuna Leitz markalı ürünleri de katarak ofislere renk getirdi. Dünyaca ünlü ve ödüllü Leitz’in WOW serisi, ofislerde hem kalite hem de estetik arayanlara pratik ve şık çözümler sunuyor. WOW serisinde kutu klasör, delgeç, halkalı klasör, zımba, evrak rafı gibi ofis gereçleri yer alırken ürünler, moda trendlerine uygun tasarımları ve canlı renkleriyle dikkat çekiyor. Fiyatları 7.50TL+KDV ile 32TL+KDV arasında değişen Leitz marka özel ofis gereçlerine ve daha birçok çeşide www.akofis.net adresinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT