Ofislerde Yeni Nesil Tasarım Kodları Retro ve Memphis Akımı ile Şekilleniyor

Ofislerde Yeni Nesil Tasarım Kodları Retro ve Memphis Akımı ile Şekilleniyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ofislerde Yeni Nesil Tasarım Kodları Retro ve Memphis Akımı ile Şekilleniyor

Tarihler: 16 Ocak 2024 Salı ~ 16 Nisan 2024 Salı

Firma: Tuna Girsberger

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2024 ~ Nis 16, 2024

Ergonomi, tasarım, insan sağlığı ve fonksiyonu en önemli değerleri arasına alan Tuna Girsberger ofis koltukları, retro tarzları ile ofislerdeki tasarım kodlarını değiştiriyor. Yüksek ekolojik farkındalığın da amaçlandığı ofis koltukları, evrensel dili ve çok işlevliği ile ofislerde hareket özgürlüğünü de artırıyor.

Tasarımında İsviçre'nin en ünlü stüdyolarından greutmann-bolzern imzası olan Tuna Girsberger Simplex 3D ofis koltuğu ailesi, üç boyutlu ve 360 derece hareket kabiliyeti sayesinde sunduğu sınırsız özgürlüğü ile işlevselliği buluşturuyor. Oval çizgilerle şekillenerek geçmişin ve retro tarzın izlerini taşıyan koltuklar, farklı renklerin bir arada kullanıldığı kombinasyonuyla memphis akımını ofislere taşıyor.

Basit ve sezgisel özellikleri bir araya getirir
Simplex 3D koltuk, Simplex 3D tabure, Simplex 3D ayak dayamalı yüksek tabure, Simplex 3D koltuk yüksek ayak halkalı olmak üzere farklı ihtiyaçlara farklı seçenekler sunuyor. Simplex 3D ailesi, entegre koltuk yatırma mekanizmaları ile basit ve sezgisel özellikleri bir araya getiriyor. Kullanıcısını hareket etmeye ve farklı oturma pozisyonlarına yönlendiren koltuklar, giderek daha önemli hale gelen mobil ve dinamik bir çalışma ortamı sağlar.

Memphis akımının ofislerdeki en gözde temsilcisi
Sade ancak klasiğe dönüşecek ofislerin de temelini oluşturan koltuk ailesi, kumaş sırtlığı ve iki tonlu versiyonlarıyla ofislerde istenen renk cümbüşüne cevap verir. Memphis akımının ofislerdeki en gözde temsilcisi olur. İstenen renklerde uygulanabilirliği ile kullanıcısına kişiselleştirme özgürlüğü sunar. Okyanus ve karalardan toplanan plastik atıklardan dönüştürülerek yaratılan Yeni Poseidon kumaş seçeneği ile çevreci duruşunu sergileyen Simplex 3D, Poseidon’un sunduğu yünü andıran doğal görünümlü dokusuyla hislere de hitap eder. Deri ve suni deri kombinasyonlu alternatifi de bulunan Simplex 3D, kalite algısını artırır. Kullanıcısına yükseklik ayarlama imkanı da sunan Simplex 3D ailesi, tekerlekli 5 ayağı sayesinde hareket etme ve taşıma kolaylığı sunar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT