Öğretmenlere Özel Zarif ve Asil Tasarimlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Öğretmenlere Özel Zarif ve Asil Tasarimlar

Tarihler: 11 Kasım 2015 Çarşamba ~ 24 Kasım 2015 Salı

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2015 ~ Kas 24, 2015

Okullarda şık ve rahat olmak isteyen öğretmenlere zamansız ve vazgeçilmez seçenekler sunan LC Waikiki Formal Giyim Koleksiyonu 21-22-23 ve 24 Kasım tarihlerinde öğretmenlere özel %15 indirim fırsatı sunuyor.

LC Waikiki, çocuklarımızı büyük emek ve öz veriyle yetiştirip hayata hazırlayan çok değerli öğretmenlerimize Öğretmenler Günü’nde sürpriz indirim fırsatı sunuyor. LC Waikiki Formal Giyim Koleksiyonu’na özel hazırladığı kombinlerle rahatlık ve şıklık sunarken, öğretmenlerimize özel fırsatlar da devam ediyor.

Koleksiyonda, Formal giyimin vazgeçilmez tonları siyah ve beyaza bordonun sıcak ve asil havası eşlik ediyor. İpek gömlekler, kalem etek ve şık pantolonlar ile tamamlanırken, klasik elbiseler kolay yoldan şıklığı garantilemenizi sağlıyor. Daha dinamik bir stil yaratmak isteyen çalışan kadınlar için ise, detaylarla zenginleşen mini ceket ve pantolon ikilisi doğru bir seçenek oluyor.

LC Waikiki Formal Giyim Koleksiyonu, şık ve rahat bir stilden vazgeçemeyen öğretmenler için farklı alternatifleriyle mağazalarda yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT