OPPO'dan Ekran Koruma Garantisi

OPPO'dan Ekran Koruma Garantisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi OPPO'dan Ekran Koruma Garantisi

Tarihler: 07 Temmuz 2020 Salı ~ 07 Eylül 2020 Pazartesi

Firma: OPPO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2020 ~ Eyl 7, 2020

OPPO, 4 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında satın alınacak Reno2 Z model cep telefonunun yanında ücretsiz olarak Ekran Koruma Garantisi vereceği yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında satın alınan Reno2 Z model cep telefonlarında, 6 ay boyunca ekran kırılmalarına karşı ve 1 defaya mahsus olmak üzere ücretsiz bir şekilde ekran değişimi uygulanacak.

OPPO, 4 Temmuz'dan başlayarak 4 Ağustos'a kadar Reno2 Z model cep telefonu satın alanlara, ekran kırılmalarına karşı 6 ay boyunca yalnızca 1 defaya mahsus olarak kullanabilecekleri ücretsiz Ekran Koruma Garantisi kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında OPPO Reno2 Z cep telefonlarının yanında ücretsiz olarak verilen Ekran Koruma Garantisi, bu tarihlerde alınan ürünlerin fatura tarihinden itibaren 6 ay boyunca geçerli olacak.

OPPO yetkili servisleri, kampanya kapsamında satın alınan telefonun ekranının 6 ay içinde kırılması durumunda, ürünün faturasının ibraz edilmesiyle birlikte fatura tarihi de baz alınarak, kırılan ekranı yenisi ile ücretsiz olarak değiştirecek.

Satın alınan ürünün Ekran Koruma Garantisi kapsamında olup olmadığı 0850 433 67 76 numaralı çağrı merkezinden ya da support.tr@oppo.com adresine e-posta gönderilerek sorgulanabilecek.

Stoklarla sınırlı kampanya hakkında detaylı bilgiyi https://www.oppo.com/tr/events/reno2z-ekran-koruma-garantisi/ adresinden ya da 0850 433 67 76 numaralı çağrı merkezinden alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT