Oyun Hamuru Kartları ile Miniklerin Oyun Dünyasına Girdi

Oyun Hamuru Kartları ile Miniklerin Oyun Dünyasına Girdi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Oyun Hamuru Kartları ile Miniklerin Oyun Dünyasına Girdi

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Ludio Minima

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Oca 29, 2018

Ludio Minima “Oyun Hamuru Kartları”, minikleri hem eğlendiriyor hem de hayal güçlerini ortaya koymalarına yardımcı oluyor. Üç yaş üstü çocuklar için hazırlanan oyun hamuru kartları serisi, Sayılar, Hikayeler ve Hayvanlar olmak üzere 3 farklı kategoride sunuluyor.

Kutu oyunları dünyasının yepyeni markası Ludio Minima, ilk oyun serisi “Oyun Hamuru Kartları” ile miniklerin dünyasına giriş yaptı. Çocukların kendi ürettiklerini gururla sunmalarından ve yüzlerinde oluşan tarifi olmayan mutluluktan ilham alan ilk seri, Sayılar, Hikayeler ve Hayvanlar olmak üzere 3 farklı kategoriden oluşuyor. Her kategorideki kutunun içinde 2 parçalı 5 kart ve 2 adet oyun hamuru bulunuyor.

Çocuklar, ebeveynleri ve arkadaşları ile etkileşimde olabilsinler diye, Oyun Hamuru Kartlarının her birinde ayrı bir hikaye yer alıyor. Bu hikayelerin kahramanları ise, Ludio Minima’ya hayat veren Alp Saraçoğlu’nun kendi çocukları Kerem ve Melisa’dan başkası değil. Ludio Minima’nın dünyaya gelmesinde büyük etkileri olan abi kardeş, oyunları ilk kez deneyerek yaratım sürecine de büyük destek verdiler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT