Özel In Style Güneş Gözlükleriyle Trendi Yakalayın!

Özel In Style Güneş Gözlükleriyle Trendi Yakalayın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Özel In Style Güneş Gözlükleriyle Trendi Yakalayın!

Tarihler: 16 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 16 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Atasun

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2018 ~ Tem 16, 2018

Yılın trendlerine paralel çizgide koleksiyonları, çeşitli çerçeve ve renklerdeki camları ile hem kadınlar hem de erkekler için sınırsız seçeneği bulunan In Style güneş gözlükleri Atasun Optik farkıyla sizleri bekliyor.

Dünyanın en seçkin markalarının güneş gözlüğü modellerini bir araya getiren Atasun Optik, In Style markasının renkli, aynalı camlı, çift köprülü, yuvarlak ve marble desenli çerçeve tasarımlarıyla birbirinden farklı seçenek sunuyor. In Style güneş gözlükleri, klasik çerçeveli ve sezonun renklerinin buluştuğu zamansız modelleri ile her daim trend, ince metal çerçeveli ve renkli camlı modelleri ile her daim dinamik ve popüler bir görünüm sağlıyor. Çeşitli model seçeneğiyle çok tercih edilen In Style güneş gözlükleri, dayanıklılığı ve fiyat avantajıyla da öne çıkıyor.

In Style güneş gözlükleri romantik, canlı renkler, eklektik görünüm ve farklı stillerin bir araya gelmesiyle hem 70’li yılların modasına gönderme yapıyor hem de altıgen, mat çerçeve ve camlı, yuvarlak tasarımları ya da aynalı camlı tasarımları ile şıklığı kolayca yakalamayı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT