Palladium'da Black Friday İçin Geri Sayım Başladı

Palladium'da Black Friday İçin Geri Sayım Başladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Palladium'da Black Friday İçin Geri Sayım Başladı

Tarihler: 20 Kasım 2018 Salı ~ 21 Kasım 2018 Çarşamba

Firma: Palladium

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2018 ~ Kas 21, 2018

Palladium Ataşehir, 23 – 24 Kasım tarihinde gerçekleşecek 'Black Friday' indirimleri için geri sayıma başladı. Palladium, tüm misafirlerini mağazalarında gerçekleşecek %70'e varan indirimlerden yararlanması ve eğlenceli müzik dinletileri eşliğinde alışveriş keyfi yaşaması için, AVM'ye davet ediyor.

JLL Türkiye tarafından yönetilen şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir'de 'Black Friday' indirim günleri başlıyor! Dünyada önde gelen markaların önemli indirimler yaptığı ve alışveriş çılgınlığı yaratan Black Friday indirim günü, Palladium'daki mağazaları da harekete geçirdi. Etkinlik boyunca , Palladium Ataşehir'deki Penti, Samsonite, Matraş, Gratis, Adidas, Nautica, Kemal Tanca, Opmar, Mango, Bobbi Brown, Yves Rocher, Atasay, Swarovski, Accessorize, Camper, Tommy Hilfiger, Le Creuset, SneaksUp, The Body Shop, Amasya Et, Rue, Germirli, Arifoğlu, Desa, So Chic, Koton, Columbia, Gebe, Sportworks ve Divarese mağazalarının ürün etiketlerindeki düşüş oranları, çok dikkat çekici olacak. %70'e varan indirimleriyle Black Friday'in hakkını verecek olan markalardan hesaplı alışverişler yapmak için, Palladium'a uğramak yeterli.

23-24 Kasım tarihlerinde Black Friday etkinliği kapsamında 2 gün boyunca saat 24.00'a kadar hizmet verecek olan Palladium Ataşehir,tüm misafirlerini eğlenceli müzik dinletileri eşliğinde dolu dolu bir alışveriş keyfi yaşatmak için AVM'ye davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT