Parlak Bir Cilt İçin

Parlak Bir Cilt İçin

Tarihler: 02 Temmuz 2018 Pazartesi ~ 02 Eylül 2018 Pazar

Firma: Welcos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2018 ~ Eyl 2, 2018

Watsons, Türkiye’de çok sevilen ve ilgiyle takip edilen K-Beauty by Watsons konseptini Welcos markası ile büyütüyor. Ünlü Kore markası Welcos, hafif yapıya sahip BB kremleri ile cildinizdeki renk eşitsizliğini gidererek taze ve doğal bir görünüm elde etmenize yardımcı oluyor.

Welcos; No Makeup Face, Color Change ve Perfect Magic BB kremleriyle cildinizin nem ihtiyacını karşılarken aynı zamanda parlaklık kazanmasını ve daha sağlıklı görünmesini sağlıyor. Tüm gün süren mükemmel ve aydınlık bir makyaj için vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak Welcos BB kremlerin bir diğer özelliği de gözeneklerin görünümünü azaltarak cilt kusurlarını mükemmel bir şekilde kapatmaya yardımcı olması. Güneş Koruma Faktörü özelliğine sahip ürünler, cildi güneş ışıklarından ve UV ışınlarının zararlı etkisinden de korumaya yardımcı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT