Pasifik’in Tropik Esintisini Mutfağınıza Taşıyın Büyülü Renge Dalış: Pasifik

Pasifik’in Tropik Esintisini Mutfağınıza Taşıyın Büyülü Renge Dalış: Pasifik

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pasifik’in Tropik Esintisini Mutfağınıza Taşıyın Büyülü Renge Dalış: Pasifik

Tarihler: 18 Nisan 2018 Çarşamba ~ 18 Haziran 2018 Pazartesi

Firma: Le Creuset

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2018 ~ Haz 18, 2018

Birbirinden özel renkleriyle kendine hayran bırakan Le Creuset, doğadan ilham alan yepyeni rengi Pasifik’i beğenilere sunuyor. Fransız döküm demir markası Le Creuset mavi ve yeşilin zengin tonlarına atıfta bulunan yeni rengi “Pasifik” ile, tatil cenneti Pasifik adalarının tropik esintisini evlere taşıyor.

Le Creuset, tüketicilerin ihtiyaçlarına ve rahat kullanıma yönelik tasarım anlayışını benimserken en son trendleri de yakından takip ediyor. Sahip olduğu birbirinden farklı tasarımların yanı sıra gökkuşağı rengindeki ürünleri ile beğeni toplayan Le Creuset sofralara şıklık ve enerji katıyor. Her bir renginin ve temasının altında onlarca farklı ve özel hikayelerin yattığı Le Creuset yeni rengi Pasifik ile pasifiğin o eşsiz ve büyülü havasıyla mutfağınızı hiç olmadığı kadar özel kılıyor.

Mavi ve yeşilin engin tonlarına atıfta bulunan Pasifik ile benzersiz bir renge imza atan Le Creuset, pasifik adalarının tropik esintilerini mutfaklarınıza taşıyor.

Döküm demir pişirme gereçlerinden, Yapışmaz Alüminyum, 3-Kat Paslanmaz Çelik kaplama pişirme gereçlerine, ‘stoneware’ mutfak ve servis gereçlerinden silikon, tekstil ve şarap aksesuarlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Le Creuset, heyecan verici ve tazeleyici yeni renk temalarıyla herkesi büyülü dünyasına davet ediyor. Sunduğu canlı renk seçenekleri ile fark yaratan Le Creuset sizi mutfağınızı yeniden keşfetmeye davet ediyor.

Rengi yakından keşfetmek için Le Creuset, Nişantaşı City’s ve Ataşehir Palladium mağazalarında siz ziyaretçilerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT