Pera Müzesi ve İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutluyor!

Pera Müzesi ve İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutluyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pera Müzesi ve İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutluyor!

Tarihler: 23 Ekim 2018 Salı ~ 30 Ekim 2018 Salı

Firma: Pera Müzesi - İstanbul Araştırmaları Enstitüsü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2018 ~ Eki 30, 2018

Suna ve İnan Kıraç Vakfı’nın kültür sanat alanında faaliyet gösteren iki kardeş kurumu Pera Müzesi ve İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı seçili yayınlarda uyguladığı %20 indirimle kutluyor. İndirim 23-30 Ekim tarihleri arasında kullanılabilir.

Pera Müzesi ve İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, mevcut koleksiyonlara ve ev sahipliği yaptığı tüm sergilere yönelik, bilimsel ölçekte hazırladığı kapsamlı yayınları uygun fiyatlarla okuyucuyla buluşturmaya devam ediyor. İki kurum 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet temalı yayınlarda indirim imkanı sunuyor. 23-30 Ekim 2018 tarihleri arasında geçerli olacak indirim kampanyası kapsamında okuyucular, Pera Müzesi Yayınları’ndan çıkan Düşler Gerçekler İmgeler ve İstanbul Araştırmaları Enstitüsü Yayınları’ndan çıkan Yeni İnsan Yeni Hayat ve Düşünen Tohum Konuşan Toprak: Cumhuriyet’in Köy Enstitüleri 1940-1954’e %20 indirimle sahip olabiliyor.

Cumhuriyet tarihini mercek altına alan yayınlar tarih meraklılarını bekliyor
Pera Müzesi’nin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 90. yıl dönümü anısına gerçekleştirdiği Düşler Gerçekler İmgeler, modern Türk resim sanatından örnekler ve imgeler üzerinden yakın dönem tarih okuması yapıyor. Kitap, Kuvayi Milliye yılları, köy yaşamı, göç, gecekondulaşma ve kentleşme, modern yaşamın yalnızlaşan bireyleri ile geçmişi yorumlama gibi alt temaları içeriyor.

İstanbul Araştırmaları Enstitüsü Yayınları’ndan çıkan Yeni İnsan Yeni Hayat, Türkiye Cumhuriyeti’nin yaratılış mucizesine ışık tutuyor. Kitap, Cumhuriyet’in yarattığı “Yeni Hayat”a doğru “Yeni İnsan”ın yaptığı tarihsel yolculuğu, önemli makalelerin yanı sıra  fotoğraflar, afişler, çizimler, resim, kitap ve belgelerle ele alıyor. Köy Enstitülerine odaklanan Düşünen Tohum, Konuşan Toprak: Cumhuriyet’in Köy Enstitüleri 1940-1954, arşiv belgeleri, fotoğraflar, kişisel eşyalar ve tanıklıklarla önemli bir döneme ışık tutuyor. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT