Philips Fidelio, Relansmanında Zirveyi Zorluyor!

Philips Fidelio, Relansmanında Zirveyi Zorluyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips Fidelio, Relansmanında Zirveyi Zorluyor!

Tarihler: 04 Eylül 2020 Cuma ~ 04 Kasım 2020 Çarşamba

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 4, 2020 ~ Kas 4, 2020

TP Vision, yeniden piyasaya sürülen Fidelio premium ürün yelpazesine yeni kulaklıklar ve soundbar’lar ekliyor.

Philips Fidelio L3 kulaküstü ANC kulaklıkları, B95 ve B97 soundbarları, 2020'nin son çeyreğinde birinci sınıf ses ürün yelpazesine katılıyor

Ürünler; kusursuz ses performansıyla, özenli üretim kalitesi ve tasarımı arasında en iyi dengeyi sunan Philips Fidelio ilkelerini paylaşıyor

Serinin tamamında öne çıkan, ödün vermeyen yüksek kaliteli ses bileşenleri seçeneği

Birinci sınıf işlenmiş metal ve Muirhead derisi gibi otantik ve gerçek malzemeler içeren En İyi Avrupa Tasarımı

Basit kurulum ve çalıştırmayı garantileyen özel Philips Ses Uygulaması

Yüksek kaliteli ses formatları için sağlanan geniş destek seçenekleri

Google Assistant ve Amazon Alexa'nın da dahil olduğu geniş sesli kontrol uyumluluğu

Geçtiğimiz günlerde X3 kulaklıkların lansmanıyla Philips Fidelio’yu yeniden tanıtan TP Vision, seriyi üç yeni premium ürünle genişletiyor. Philips Fidelio serisine 2020'nin son çeyreğinde katılması hedeflenen, yeni L3 kulaküstü ANC kulaklıkları ve iki yüksek performanslı soundbar ürünleri olan B95 ve B97 lansmanda yer alacak.

Ürünler, en iyi Avrupai Tasarım ve üretim kalitesiyle birlikte maksimum ses performansını sağlamak için gelişmiş teknoloji içeren klasik Philips Fidelio özelliklerine hakim.

Philips Fidelio B97 Soundbar
İnce, 7.1.2 çok kanal yapılandırmalı bir Soundbar olan Philips Fidelio B97; özel Dolby Atmos Elevation sürücüleri ve Philips Fidelio'nun Surround-on-demand teknolojisine sahip.

B97'nin ana çubuğuna bağlandığında sol ve sağ kanalların bir parçası olarak kullanılan kablosuz hoparlörler; özel kanallar olarak da kullanılmasını sağlayan Surround-on-demand sayesinde odanın başka bir yerine yerleştirilebiliyor, bu sayede sürükleyici bir sinematik ses performansını sunuyor.

B97 sistemi, sekiz portlu bir adet ”x3.5” bas / orta ölçekli takip sürücüsü de dahil olmak üzere toplam 17 sürücüye sahip. Her bir ayrılabilir hoparlöre orta ölçekli takip sürücüsü monte halde ve ana çubuğa bağlandığında sol ve sağ kanallar için başka bir çift sürücüyle çalışıyor. Diğer iki sürücüyse özel bir merkez kanalın parçası olarak kullanılıyor.

Philips Fidelio B95 Soundbar
Surround on Demand teknolojisine sahip olmayan Philips Fidelio B95, 5.1.2 formatıyla çalışıyor. Toplamda 5 adet 19 mm yumuşak kubbeli kanalı dahil olmak üzere 14 sürücüye sahip B95, B97’nin küçük kardeşi olarak üretildi.

Dolby ATMOS ve DTS:X sistemleriyle uyumluluğu sayesinde kaliteli, 3D sinema sesi performansı sunan B95 ve B97, Philips Sound'un IMAX Enhanced Sertifikalı ilk ürünleri arasında yer alıyor. Her iki ürün de Bluetooth müzik ve Apple AirPlay aracılığıyla kablosuz bağlantı olanağı sunuyor. İki soundbar da Play-Fi teknolojisi aracılığıyla kablosuz çok-odalı bağlantı sunan Philips Kablosuz Ev sisteminin bir parçası olabiliyor. Google Assistant ve Amazon Alexa’yla uyumlu Philips Sound uygulaması, kurulum ve çalıştırma açısından kolaylık sağlıyor.

Philips Fidelio L3 Kulaküstü ANC kulaklıklar
L3 kulaklıklar; aktif gürültü engelleyicisi, lüks yapının ve kaplamanın benzersiz bir kombinasyonunu tüketiciye sunuyor.

Aktif gürültü engelleme sistemine sahip Philips Fidelio L3; kulaklığın çalma zamanlamasını ve müzik kalitesini değiştirmeden maksimum düzeyde gürültü engeli sunabilmenin temel kriterlerine sahip bir sistem kullanıyor. Dört mikrofonlu Hibrit ANC sistemi, açık veya kapalıyken de aynı şekilde çalışmaya devam ediyor.

L3, Qualcom aptX HD codec’le uyumluluk garantili kablosuz ses kalitesi ve Bluetooth 5.0 üzerinden ultra güvenilir bağlantı seçeneği mevcut. L3, ürünle birlikte verilen ayrılabilir ses kablosuyla yüksek çözünürlüklü ses oynatma olanağı da sunuyor. Ekstra dahili mikrofon, aramaların kristal netliğinde yapılmasını sağlamak için arka plan seslerini kaldırma özelliğinde.

Tüm Philips Fidelio ürünlerinde olduğu gibi, Avrupai tasarımı en iyi şekilde yansıtan L3, Red Dot 2020’de En İyi Tasarım Ödülü’nü kazandı.

L3 dokunmatik kontrolleri sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Alternatif olarak, Bas-konuş özelliği, Google Asistan uyumluluğu aracılığıyla eller serbest şekilde, sesli yardım olanağı sunuyor.

Fidelio L3 ANC kulaklıklar Muirhead deri ile kaplanmış metal kafa bandı ve yumuşak deri kaplı kulak başlığı yastıkları ile tasarımından da söz ettitiyor. Ayrıca, 35 saatlik oynatma süreli (ANC sürekli açıkken 30 saat) pil ömrüne sahip L3; ürünle birlikte verilen USB üzerinden ekstra altı saatlik kullanım sağlayan USB-C kablosu sayesinde, 15 dakika gibi kısa bir sürede çok hızlı şarj seçeneği sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT