Powerphase Modelini Griyle Renklendirdi

Powerphase Modelini Griyle Renklendirdi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Powerphase Modelini Griyle Renklendirdi

Tarihler: 20 Aralık 2017 Çarşamba ~ 20 Şubat 2018 Salı

Firma: adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2017 ~ Şub 20, 2018

Kanye West’in 1980’lerden esinlenerek tasarladığı ve uzun bir süredir beklenen Yeezy Powerphase modeli gri rengiyle 23 Aralık’ta satışa sunuluyor.

adidas ve Kanye West imzalı Yeezy modeli geçen haftalarda lansmanı yapılan Yeezy Boost 350 V2 modelinden sonra yeni ve merakla beklenen bir tasarımı daha tüm dünyada sunuyor.

Son olarak geçen yıl beyaz rengiyle lansmanı yapılan Yeezy Powerphase modeli bu kez gri tasarımıyla karşımızda olacak.

Yumuşak ve gri deriyle kaplı olan Yeezy Powerphase EVA orta taban ve kauçuk dış taban özelliklerine sahip. Model sağ üst köşesinde de Calabasas logosuna sahip.

adidas, tüm dünyada sınırlı sayıda satışa sunulacak YEEZY Powerphase Grey modelini öncelikli satın alma hakkı kazanmak isteyenleri 20 Aralık 10.00 ve 23.59 saatleri arasında shop.adidas.com.tr/yeezypowerphase adresinden kayıt olmaya davet ediyor.

Kayıt yaptıranlar arasından, YEEZY Powerphase Grey modeline öncelikli satın alma hakkı kazananlar, 22 Aralık Cuma günü e-mail ile bilgilendirilecekler. Kendilerine bildirilecek satış noktasından, 23 Aralık Cumartesi günü 565 TL’lik satış fiyatıyla satın alabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT