Pratik ve Etkili Kişisel Bakım Ürünleri

Pratik ve Etkili Kişisel Bakım Ürünleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pratik ve Etkili Kişisel Bakım Ürünleri

Tarihler: 30 Eylül 2021 Perşembe ~ 30 Kasım 2021 Salı

Firma: Braun

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2021 ~ Kas 30, 2021

Tüketicisinin yaşamını iyileştirmeye odaklı P&G markası Braun, kişisel bakım kategorisinde yer alan ürünleri ile evde bakım konforu sağlıyor. Günlük koşuşturmaca ve yoğun iş temposu sırasında kişisel bakımına zaman bulamayanlar için oldukça pratik bir çözüm olan Braun ürünleri aynı zamanda etkili ve kalıcı performansları ile de dikkat çekiyor.

Braun MGK 5245 Erkek Bakım Kiti ile Stilinizi Belirleyin
Hepsi bir arada olan MGK 5245 erkek bakım kiti sayesinde tek bir makine ile tıraş etme, düzeltme ve şekillendirme yapabilir, saçınızı istediğiniz görünüme ulaştırabilirsiniz. Saç ve sakal tarzınızı dilediğiniz şekilde belirlemenize yardımcı olan Braun MGK 5245 %100 su geçirmez özelliği ile kolay kullanım ve temizlik konforu sunuyor. Her sakal tipine uygun Braun MGK 5242’in AutoSensing Motor özelliği, düzelticilerin sakalınızı okumasını ve sakal kalınlığına göre otomatik olarak ayarlanmasını sağlıyor. AutoSensing Motor teknolojisi, saçınıza sorunsuz bir şekilde uyum sağlayarak pürüzsüz ve eşit bir kesim ile istediğiniz stili yakalamanıza yardımcı oluyor. Tüm bunlara ek olarak bir düzeltme için 5 dakikalık hızlı şarj özelliği bulunan MGK 5245, Bir saat içinde tam şarj oluyor ve 100 dakika güçlü performans gösteriyor.

Braun Silk Expert Pro 5 ile Uzun Süreli Pürüzsüzlüğün Tadını Çıkarın
Braun Silk Expert Pro 5 etkili, güvenli ve uzun ömürlü olma özelliği ile kadınlara evinin konforunda tüylerden kalıcı olarak kurtulma imkanı sunuyor. Skin Health Alliance (Cilt Sağlığı İttifakı) tarafından klinik olarak onaylanan Silk Expert Pro 5, sadece dört haftada evden çıkmadan kalıcı ve gözle görülür tüy azalması sağlıyor ve uzun süreli pürüzsüzlüğe ulaşmanıza yardımcı oluyor. (UV korumalı) SensoAdapt sensörü cilt tonunuzu otomatik okuyarak sürekli olarak cilt tonunuza uyum sağlıyor. 400.000 flaş atımı ile 24 yıllık kullanımın eşdeğerini sağlayan Braun Silk Expert Pro 5, uzun ömürlü kullanım özelliğine sahip. Vücut tüylerini tamamıyla almada etkili cihaz, yüz ve bikini gibi daha küçük ve hassas bölgeler için bir hassasiyet başlığı barındıryor. Hızlı ve nazik moduyla Braun’un en hızlı IPL’ı olan Silk Expert Pro 5, dakikada 125 flaş atımına ulaşıyor. Sürekli, yüksek hızlı flaş atımları zahmetsiz fakat etkili bir bakım sağlıyor. Normal, nazik veya ekstra nazik modunu belirleyerek hassas bölgelerin bakımını yaparken cihazın güç seviyelerini kolaylıkla düşürebilirsiniz. Mobil uygulaması sayesinde ise Braun Silk Expert Pro uygulaması ile bakımlarınızı rahatça planlayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT