Profesyonel Pilot Saatleri Lüks ile Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Profesyonel Pilot Saatleri Lüks ile Buluşuyor

Tarihler: 20 Kasım 2013 Çarşamba ~ 20 Ocak 2014 Pazartesi

Firma: Alpina

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2013 ~ Oca 20, 2014

Maya Saat tarafından Türkiye’ye getirilen Alpina, yeni StarTimer Pilot ve StarTimer Pilot Automatic Chronograph modellerini üretti.

İkonik Alpina Startimer profesyonel pilot saatleri koleksiyonuna ek olarak üretilen yeni modeller, sunray kadran tasarımları ve elle uygulamalı rakam özellikleri ile dikkat çekiyor. Yeni modellerin her ikisi de Alpina Startimer koleksiyonunun sahip olduğu profesyonel pilot özelliklerini korurken; zarif detayları da bünyesinde barındırıyor. Bu iki özelliğin birleşimi, hem tam profesyonel bir pilot saati fonksiyonlarına sahip hem de zarif tasarımları tercih eden stil sahiplerine mükemmel bir kombinasyon sunuyor.

Alpina Startimer Pilot Automatic Chronograph modeli, 60 saniye Bi-Compax ve 30 dakika küçük gösterge sunumlu, otomatik kronograf AL-860 kalibre ile donatılmış durumda. Kasa kapağı, Alpina üretimi kalibreyi göstermek amacıyla transparan olan saatin 44 mm çapındaki kasası 100m (300ft) su geçirmezlik özelliğine sahip bulunuyor.

“Bi-Compax” kadran görünümü zaman okunurluğu açısından ideal olan ve bu yüzden pilot saatlerinin olmazsa olmaz özelliği yeni modellerde de bulunuyor. Gün ışığı kadran ve aplik uygulamalar da saatlerin lüks görünümünü bütünlüyor.

8.888 adet üretilen ve tek tek numaralandırılmış olan saatler, içerisinde Cessna Mustang uçak maketi bulunan şık hediye kutusunda kullanıcıya sunuluyor.

Fiyat: 3230 İsveç Frangı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT