Profesyonel ve Amatör Herkese Göre Bir Mayo Var

Profesyonel ve Amatör Herkese Göre Bir Mayo Var

Alışveriş Alışveriş Rehberi Profesyonel ve Amatör Herkese Göre Bir Mayo Var

Tarihler: 12 Haziran 2019 Çarşamba ~ 12 Ağustos 2019 Pazartesi

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2019 ~ Ağu 12, 2019

adidas’ın su sporları, günlük kullanım ve performans odaklı yüzücüler için hazırladığı mayolar bu yaza damgasını vuracak. Dokuma şort, hareket özgürlüğü sağlayan kısa bir kesim ve rahatlık sunan file iç slip ile tasarlandı. Fitilli kumaştan üretilen yan cepli renkli boxer mayo ise yalın stili file iç slibe sahip. Bel kısmındaki bağcık ile kişiye özel ayarlanabilen model, renk blokları ile sportif bir görünüm sunuyor.

Performans odaklı yüzücüler için klora karşı dayanıklı mayo
Kadın mayoları pürüzsüz ve yumuşak kumaşı ile son derece konforlu. Blok renkli mayo çocuklar için ATHLY V3 Bantlı ve Solid mayolar ise yetişkinler için tasarlandı. Model, çapraz sırt kısmı ve standart kalça oyukluğu ile kullanışlılık sunuyor. Hobi amaçlı yüzücüler için tasarlanan, konforlu ve stil sahibi ürün klora karşı dayanıklı Geri dönüştürülmüş naylon içeriği sayesinde yumuşak ve pürüzsüz dokulu. Infinitex Fitness Eco klora karşı dayanıklı kumaş okyanus dostu geri dönüştürülmüş balık ağları ve diğer atık naylonlardan üretilen ECONYL® iplikten dokundu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT