Puma Yeni Sezona Yeni Koşu Ayakkabısı Ignite Dual İle Merhaba Diyor

Puma Yeni Sezona Yeni Koşu Ayakkabısı Ignite Dual İle Merhaba Diyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Puma Yeni Sezona Yeni Koşu Ayakkabısı Ignite Dual İle Merhaba Diyor

Tarihler: 10 Ağustos 2016 Çarşamba ~ 10 Ekim 2016 Pazartesi

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2016 ~ Eki 10, 2016

IGNITE Dual, üstün yastıklama teknolojisini esneklikle buluşturarak iki müthiş özelliği bir araya getiriyor.

Dünyaca ünlü spor performans giyim markası PUMA, koşu sektörüne damgasını vuran IGNITE ailesini genişletiyor. En üst düzey esneklik ve yastıklama sağlamak için tasarlanan IGNITE Dual’ın tabanı, patentli IGNITE FOAM köpük teknolojisini içeriyor. IGNITE köpük taban, koşarken zemine verilen enerjiyi ayağa iade ederek enerjinin geri dönüşümünü sağlıyor.

Çift renkli dış kaplaması ile kadın ve erkekler için özel olarak üretilen IGNITE Dual’ın özel tasarımı, modern bir desenle tamamlanıyor.

IGNITE Dual, standart koşu modelinin yanı sıra, PUMA’nın devrim niteliğindeki bağcıksız ayakkabı teknolojisini içeren IGNITE Dual Disc modeliyle koşucuların beğenisine sunuluyor. IGNITE Dual Disc, ön kısmında yer alan Disc butonunun tek bir dönüşüyle ayağa kolay ve hızlı bir şekilde uyum sağlıyor.

IGNITE Dual’ın ikili renk yapısı ve desenleri, PUMA’nın Sonbahar-Kış 2016 sezonundaki koşu tekstil koleksiyonunda da yer alıyor. Hem işlevselliği, hem de tarzı ile dikkat çeken tekstil koleksiyonundaki Graphic Shorts Sleeves t-shirt, Vent Thermo-R Koşu Ceketi ve 2- in-1 Şort, teri ciltten uzaklaştıran ve antrenmanlarda kuru kalmanızı sağlayan dryCELL teknolojisini içeriyor.

Yeni IGNITE Dual ayakkabı ve koşu tekstil koleksiyonu Ağustos ayının ilk haftasından itibaren PUMA mağazalarında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT