QuickGroom ile Zaman Artık Dostunuz

QuickGroom ile Zaman Artık Dostunuz

Alışveriş Alışveriş Rehberi QuickGroom ile Zaman Artık Dostunuz

Tarihler: 13 Mart 2018 Salı ~ 13 Mayıs 2018 Pazar

Firma: Remington

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2018 ~ May 13, 2018

Kişisel bakım sektöründe ilklere imza atan Remington’ın son teknolojisi QuickGroom göz açıp kapayana kadar kısa bir sürede tıraş olmanızı sağlıyor! Şimdiye kadarki en hızlı vücut tüyü kesicisi olarak dikkat çeken QuickGroom ile zamandan tasarruf ederek vücut tüylerine veda ediliyor. İster ıslak ister kuru kullanımı sayesinde kişisel bakım rutininizin değişilmez bir parçası olacak QuickGroom’un %60 genişletişmiş kesme bıçakları ile tıraş olmak artık keyfe dönüşüyor.

Dünyanın ilk elektriklitıraş makinası üreticisi Remington’ın yeni teknolojisi QuickGroom, genişletilmiş bıçakları ile vücut tüylerini kolaylıkla almanızı sağlarken zamandan tasarruf etmenize yardımcı oluyor.

Remington’ın bugüne kadarki en hızlı vücut tüyü kesicisi olan QuickGroom, 40 dakikaya kadar kullanım ömrüne sahip lityum pili, 2 ile 12 mm arasında 5 farklı seçenek sunan kılavuz tarakları ve %60 daha geniş kesme bıçakları sayesinde büyük yüzeyleri daha hızlı tıraş etmenizi sağlıyor.

Remington QuickGroom Satış Fiyatı: 299,90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT